Yo-kai Watch 2: Psychic Specters u nás vyjdou před koncem roku
Novinka Yo-kai Watch 2: Psychic Specters u nás vyjdou před koncem roku

Yo-kai Watch 2: Psychic Specters u nás vyjdou před koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Psychic Specters vyjdou poprvé společně v Americe i v Evropě, ale 3 roky po debutu v Japonsku.

Reklama

Po vydání zdvojeného druhého dílu série Yo-kai Watch v podobě her Yo-kai Watch 2: Bony Spirits (naše recenze zde) a Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls letos v dubnu dorazí koncem roku také třetí verze "dvojky". Jde o Yo-kai Watch 2: Psychic Spectres, kterého se pro 3DS dočkáme ve stejný termín jako v Severní Americe, a to ještě koncem tohoto roku.

Tentokrát nejde jen o jinou verzi předchozích Bony Spirits a Fleshy Bones, ale s Psychic Specters se můžete těšit na finální dobrodružství v tajemném, a taky celkem špinavém, světě Yo-kaiů. Kromě předchozího příběhu na vás čekají zajímavé novinky v podobě nových vlastností a obsahu.

Kromě obsahu z Yo-kai Watch 2: Bony Spirits a Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls najdete v Yo-kai Watch 2: Psychic Specters 12 zbrusu nových úkolů, včetně několika, se kterými se dostanete do starodávného a původního tajemného Darknyanu. Také dostanete šanci spřátelit se s 15 Wicked Yo-kaii, kteří se dříve objevili pouze jako protivníci.

Pokud máte na svém 3DSku uložená data z Bony Spirits nebo Fleshy Souls (nebo z obou dvou verzí), budete moci navštívit nové dungeony se speciálními bossy a můžete zde také najít, a spřátelit se, s exkluzivními Yo-kaii.

Nebo můžete spolu s ostatními prozkoumat nové lokality, včetně fantastického střediska Gera-Gera. A komu je i tohle málo, může se vyřádit v rozšířeném lokálním kooperačním režimu Yo-kai Watch Blasters, kde narazíte na nové mocné bossy.

Jen pro připomenutí, Yo-kai Watch 2: Psychic Specters vyšli v Japonsku už 13. prosince 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama