Yo-kai Watch 2 vychází 7. dubna
Novinka Yo-kai Watch 2 vychází 7. dubna

Yo-kai Watch 2 vychází 7. dubna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Nate a (nebo) Katie konečně vyráží na nové dobrodružství.

Reklama

14. července 2014 vyšlo v Japonsku pokračování opravdu velmi úspěšného titulu Yo-kai Watch. Dvojka se dokonce na americkém trhu objevila už v loňském září, ale Evropa si na Nateho a jeho loajální společníky Jibanyana a Whispera ještě musela chvíli počkat.

Příští měsíc, konkrétně 7. dubna, se konečně i my můžeme těšit na Yo-kai Watch 2, která se u nás bude prodávat ve dvou verzích: Bony Spirits a Fleshy Souls.

První Yo-kai Watch vyvinulo studio Level-5 a ukázalo celému světu, že stále dokáže vytvořit totální hit. Třeba v Evropě se prodávala rychleji, než tomu bylo v Japonsku. Brzy se evropští fanoušci této značky konečně dočkají dlouho očekávaného pokračování. Připravte se cestovat časem, prozkoumávat detailně zpracované prostředí, přátelit se se svéráznými a často rošťáckými Yo-kai a objevit původ úplně prvních Yo-kai Watch. A poprvé se půjde se svými oblíbenými Yo-kaii postavit proti svým kamarádům.

Jedné noci, zatímco Nate (nebo Kate, podle toho jaké pohlaví při úvodu hry zvolíte) spí hlubokým spánkem, nakouknou do jeho ložnice dva zlověstní Yo-kaiové, vymažou mu vzpomínky a vezmou jeho hodinky Yo-kai Watch. Další den narazí Nate na tajemný obchod se vzpomínkami. Právě tady se znovu shledá se svými Yo-kai Watch a také s jeho úžasným společníkem Whisperem. A po chvíli i s Jibanyanem. Hráči se v roli Natea nebo Katie vydají na výpravu časem, aby se pokusili odhalit původ nejnovějších záhad a nepokojů, které se začínají objevovat v jejich rodném městě.

Každý Yo-kai má zase originální osobnost, ale jedno mají všichni společné. Zatímco zůstávají skryti lidskému zraku, hrozně rádi tropí neplechu. S trochou porozumění a správným jídlem je ale možné si rošťácké Yo-kaie (staré i celou řádku nových) naklonit, spřátelit se s nimi a vzít je s sebou na své nové dobrodružství.

Na své výpravě se setkáte i se speciálním Yo-kaiem jménem Hovernyan, který vám ukáže, jak cestovat časem. Budete tedy moci navštívit město Springdale v době před 60 lety, cestovat mezi různými lokacemi a okamžitě přepínat mezi minulostí a přítomností. Přitom ale musíte odhalit tajemství skrývající se za zkaženým Yo-kaiemi. Na cestách časem na vás čeká přes 80 napínavých vedlejších úkolů, které zahrnují vypomáhání obyvatelům města s jejich každodenními problémy. Podáním pomocné ruky ostatním hráčům navíc můžete objevit nové Yo-kaie a získat užitečné předměty.

Úplně poprvé půjde měnit Yo-kai medaile on-line a vytvořit si tak jednodušeji tým ze svých oblíbených Yo-kaiů. A se kterými můžete následně vyzvat své kamarády v plnohodnotných multiplayerových módech. Ať už vyhrajete nebo prohrajete, vždycky získáte Battle Pointy, za které si budete moci kupovat předměty z oficiálního BP obchodu. Za ně můžete posilovat a vypouštět uvězněné Yo-kaie. Tento unikátní soubojový systém podporuje přátelský a férový multiplayerový zážitek pro hráče všech věkových kategorií.

Každá z obou verzí Yo-kai Watch 2 obsahuje pět exkluzivních a unikátních Yo-kaiů, které ale můžete lokálně nebo on-line vyměnit za jiné. Takže záleží pouze na hráčích, jestli se raději přidají k Bony nebo Fleshy armádě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama