Z DICE LA se stávají Ripple Effect Studios
Novinka Z DICE LA se stávají Ripple Effect Studios

Z DICE LA se stávají Ripple Effect Studios

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Kromě Battlefieldu 2042 už pracují také na novém projektu.

Reklama

Loni v lednu bylo oznámeno, že pobočka studia DICE v Los Angeles, kterou EA založilo v roce 2013, se osamostatní. Už tehdy jsme se dozvěděli, že studio povede zakladatel a šéf Respawn Entertainment Vince Zampella. Zhruba o rok a půl později nám byl konečně představen nový název tohoto studia. Ten zní Ripple Effect Studios.

"Ten nejmenší nápad může změnit svět," píše se v úvodu tiskové zprávy. V Ripple Effect věří, že pravé změny v herním průmyslu začínají malými momenty, klidně i konverzacemi na chodbě nebo prototypem, který vede k nečekaným výsledkům.

"Jsme hrdí na svou práci, kterou jsme odvedli jako DICE LA, a celý tým DICE bude navždy součástí naší DNA. Ale za posledních 8 let jsme si vytvořili svou vlastní kulturu a děláme věci po svém," říká Christian Grass, generální manažer Ripple Effect Studios. "Jsme nadšení, že se můžeme dívat do budoucna, rozšířit tým a vytvořit si svou vlastní identitu."

Z DICE LA se stávají Ripple Effect Studios

Vince Zampella k tomu dodal: "Zdejší talentovaní vývojáři mají na kontě vysoce kvalitní tituly a studio plánuje v budoucnu vytvořit ještě úžasnější hry. Díky skvělému novému kampusu v LA a pracovním pozicím na dálku je teď skvělá doba přidat se k nám."

V samotném závěru tiskové zprávy je uvedeno, že studio pracuje na "zážitku inspirovaném hráčem pro Battlefield 2042" (ať už to znamená cokoliv), ale vývojáři už začínají pracovat také na zcela novém, dosud neoznámeném projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama