Z Far Cry 3: Blood Dragon by mohla být série
Far Cry 3: Blood Dragon Novinka Z Far Cry 3: Blood Dragon by mohla být série

Z Far Cry 3: Blood Dragon by mohla být série

Michal Burian

Michal Burian

22

Dabér Michael Biehn tvrdí, že kreativní ředitel Dean Evans už má plány na pokračování šílené kybernetické řežby z 80. let.

Reklama

Původně to vypadalo jako aprílovej vtípek, nakonec se z toho ale stala plnohodnotná hra, která se někomu zamlouvá a jiný ji raději vynechá. Ubisoft využil povedeného Far Cry 3 a stvořil jakousi odbočku s podtitulem Blood Dragon. Ta se odehrává ve sci-fi světě plného neonů, kybernetiky, šílených monster a nutné dávky humoru a vtípků.

To si ostatně budeme moci v budoucnu možná zopakovat. Dabér Michael Biehn, který namluvil hlavní postavu (seržanta Rexe Powera Colta), totiž prozradil, že kreativní ředitel Dean Evans chce Ubisoftu na dnešním zasedání navrhnout pokračování. Tak uvidíme, zda dostane od vedení zelenou.

Otázkou zůstává, zda půjde o pokračování vycházející z Far Cry 3 nebo Ubisoft počká a vytvoří pokračování za použití enginu a technologie, které budou předvedeny v nějakém budoucím Far Cry. Toho se jistě za pár let dočkáme.

Chtěli byste pokračování Far Cry 3: Blood Dragon? Michal Maliarov udělil hře v recenzi krásných 8/10 s tím, že jde o skvělou akční sci-fi, postavená na stabilních základech Far Cry 3, která těží především ze své bizarnosti a neotřelosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama