Z Forzy Motorsport 7 zmizí loot boxy a Forza Horizon 4 je nebude mít vůbec
Forza Horizon 4 Novinka Z Forzy Motorsport 7 zmizí loot boxy a Forza Horizon 4 je nebude mít vůbec

Z Forzy Motorsport 7 zmizí loot boxy a Forza Horizon 4 je nebude mít vůbec

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Do konce roku budou odstraněny prize crates. Ve Forze Horizon 4 nebudou ani tokeny.

Reklama

Blýská se na lepší časy? Už to tak vypadá. Společnosti si začaly uvědomovat, že loot boxy poškozují jejich nadějné tituly. Loni nad loot boxy zaplakala společnost Electronic Arts, která byla za tenhle moderní nešvar kritizovaná v souvislosti se střílečkou Star Wars: Battlefront 2 a závodní arkádou Need for Speed: Payback. Své si ale zažili také autoři Middle-Earth: Shadow of War nebo Forzy Motorsport 7. U Battlefrontu 2, NFS: Payback a Shadow of War byly loot boxy buď odstraněny nebo značně předělány. A nově se dočká i Forza Motorsport 7.

Studio Turn 10 plánuje do konce letošního roku z Forzy Motorsport 7, jež vyšla v říjnu loňského roku na Xbox One a PC s Windows 10, odstranit prize crates. A nebude za ně žádná náhrada, do hry se nedostanou tokeny. Ty dokonce nebudou ani v letošní Forze Horizon 4. Hurá :-)

Ptáte se, proč bude odstranění prize crates trvat tak dlouho? Dle autorů jde o složitou operaci. Už dnes byly ale z prize crates vyřazeny všechny automobily a výhody. Otevřít si tak můžete akorát různé kosmetické maličkosti.

„Po pečlivém zvážení jsme se rozhodli zcela odstranit prize crates z Forzy Motorsport 7. Stejně tak tokeny, které byly součástí předchozích dílů Forzy, nebudou ve Forze Motorsport 7 ani ve Forze Horizon 4,“ píše se v oficiálním prohlášení. V něm je nám připomenuto, že prize crates nelákaly z hráčů peníze, i přesto šlo podle mnohých o kontroverzi, která se do hry nehodila.

Zároveň vývojáři pracují na novém obsahu. S jistotou víme o módu Time Attack, avšak neexistuje žádný časový plán, kdy by měl tento režim Forzu Motorsport 7 obohatit. Připomeňme, že Turn 10 se stále soustředí na tento díl a nový ve vývoji není. Více jsme psali zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama