Z prototypu Project Argo od Bohemia Interactive se stává plnohodnotná bezplatná hra
Argo Novinka Z prototypu Project Argo od Bohemia Interactive se stává plnohodnotná bezplatná hra

Z prototypu Project Argo od Bohemia Interactive se stává plnohodnotná bezplatná hra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Argo vyjde na Steamu 22. června a zahrne ostrov Malden, tři kompetitivní multiplayerové módy, jeden kooperativní mód, odemykání výbavy a editor scénářů.

Reklama

Loni v listopadu spustilo studio Bohemia Interactive program Bohemia Incubator na vývoj a podporu rozpracovaných titulů a spolu s ním došlo ke zveřejnění prototypu známého jako Project Argo. Původně šlo o totální konverzi Army 3 s cílem představit kompetitivní multiplayer, teď se z ní však stává plnohodnotná, bezplatná hra, nazvaná jednoduše Argo.

Argo vyjde na Steamu 22. června a nabídne totéž co dosavadní prototyp, takže vás čeká kompetitivní multiplayer se třemi herními módy (Clash, Link a Raid), v nichž proti sobě bojují dva týmy žoldáků o pěti hráčích s cílem ukořistit pozůstatky zničené vesmírné stanice. Dějištěm je přitom ostrov Malden o rozloze 62 km², který můžete znát už z Operace Flashpoint, nyní známé pod názvem Arma: Cold War Assault.

Součástí Arga je také možnost získávat zkušenostní body a jejich prostřednictvím odemykat novou výbavu, zbraně a jejich příslušenství. Nechybí ani žebříčky a zjednodušená verze 3D editoru scénářů, který můžete znát z Army 3.

Kromě tří kompetitivních módů nabídne Argo také kooperativní mód Combat Patrol, v němž se může spojit až 10 hráčů a bojovat proti protivníkům ovládaným umělou inteligencí. Combat Patrol sází na otevřené prostředí, procedurální generování pozic nepřátel a náhodné přiřazování úkolů, díky čemu má být každý zápas odlišný.

Argo pohání engine Army 3, což mimo jiné znamená, že bude k dispozici i 64-bitová verze. Hra přitom nezahrnuje žádné mikrotransakce ani jinou možnost ve hře za cokoliv platit. Veškerý herní obsah je tedy k dispozici zdarma.

Koupit si můžete maximálně Argo Supporter’s Pack za 10 euro, díky němuž finančně podpoříte vývoj Arga a navíc získáte několik speciálních odměn. Ty zahrnují 14 animací pro obrazovku s nejlepšími hráči, kterou uvidíte na konci každého zápasu, 22 unikátních a čistě kosmetických kusů oblečení, možnost využívat v editoru scénářů vozidla a přístup ke speciálním Argo Supporter serverům. Jména těch, kteří tímto způsobem podpoří vývoj, budou také zvýrazněna v žebříčcích hráčů.

Jak už víme z dřívějška, 22. června vyjde také bezplatné DLC pro Armu 3, které do hry přidá ostrov Malden i herní mód Combat Patrol. Obojí si již můžete vyzkoušet ve vývojové verzi hry.

Přehlídka herních módů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama