Z Rainbow 6: Patriots může být úplně jiná hra
Novinka Z Rainbow 6: Patriots může být úplně jiná hra

Z Rainbow 6: Patriots může být úplně jiná hra

Jan Kalný

Jan Kalný

17

O Rainbow 6: Patriots už jsme dlouho neslyšeli. Až nyní se dozvídáme, že vývoj musel být restartován. Navíc není vůbec jisté, jak to s titulem nakonec bude.

Reklama

Ubisoft nám s celou parádou v listopadu 2011 představil Rainbow 6: Patriots a během následujících týdnů a měsíců nás zasypal zajímavými informacemi. Pak ale bylo ticho a nikomu se moc o taktické střílečce nechtělo mluvit. Až do dnes. O hře se rozpovídal Laurent Detoc, šéf americké pobočky Ubisoftu.

"Máme tým, který měl skvělou vizi. Začal pracovat na hře. Jenže to nefungovalo. Museli začít od samého začátku," prozradil Detoc. "Máme v Ubisoftu jistou skipinu, která řekne jestli je hra dostatečně dobrá. A pokud není, tak prostě není. Většinu času sice řeknou 'Jo, my víme.', ale někdy chtějí pokračovat až do chvíle, kdy si sám řeknete, že to nefunguje."

"Rainbow 6: Patriots muselo být předělané," pokračoval. "Teď můžou vývojáři těžit z nových konzolí, až hra vyjde, pokud tedy vyjde. Je to jeden z těch příkladů, kdy to nefunguje, tak začnete znovu. Jestli to fungovat nebude, tak se toho prostě nedočkáte."

Mimo to Detoc odpověděl na dotaz, zdali se to koneckonců bude jmenovat Patriots. "Mohla by se z toho stát střílečka s úplně jiným jménem, protože nechtějí dělat hru o zásahovce proti teroristům? Chtějí dělat hru zasazenou do vojenského prostředí? I to je možné," řekl Detoc.

Tak to tady máte. Po dlouhé době ticha se dozvídáme, že ta hra může a nemusí vyjít. Nebo může vyjít pod úplně jiným jménem v úplně jiném prostředí. Alespoň u některých her od Ubisoftu je stále jistota, že vyjdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama