Za dva dny přivítá Rainbow Six Siege operaci Para Bellum
Novinka Za dva dny přivítá Rainbow Six Siege operaci Para Bellum

Za dva dny přivítá Rainbow Six Siege operaci Para Bellum

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Luxusní vila na italském venkově a dvojice specialistů z G.I.S.

Reklama

Ubisoft konečně prozradil přesné datum vydání operace Para Bellum. Hráči Rainbow Six Siege se na novou mapu a operátory mohou těšit za dva dny, tedy 7. června. V tento den dostanou přístup k nových italským operátorům se jmény Alibi a Maestro držitelé Season Passu. Poté budou dostupní i všem ostatním, ale nejprve si je musí odemknout za in-game měnu. Jak bývá zvykem, operaci doprovází nová mapa. Honosná vila z italského venkova bude na servery nahraná také 7. června.

Noví operátoři pocházejí z italské speciální jednotky G.I.S. a jsou odborníci na defenzívu. Alibi je specialistou na infiltraci a spoléhá se až na tři hologramy, které zmatou nepřítele a při střelbě do nich je protivník označen. Maestro má zase neprůstřelnou malou věž na dálkové ovládání, připomíná kameru. Dokáže vidět skrz kouř a střílí nízkonapěťové lasery. Ty sice moc škody nenadělají, ale společně s hologramy nemile překvapí. Pokud budete chtít kameru/věž zničit, musíte tak učinit za pomoci výbušnin a zničit podlahu/zeď, na níž je umístěna, nebo použít kladivo.

Zároveň s novým obsahem dorazí ještě velká aktualizace. Tentokrát bude vylepšena hratelnost a grafická stránka. Nově začne Rainbow Six Siege konečně podporovat PlayStation 4 Pro a Xbox One X. Rozlišení u nejvýkonnější konzole od Microsoftu bude zvýšeno na 1728p, zatímco u PS4 Pro na 1440p. Titul však bude využívat speciálního renderování, díky kterému se obraz ke 4K alespoň zdánlivě přiblíží, nepůjde o nativní 4K.

Rainbow Six Siege vyšlo na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama