Za dva měsíce se prodalo 500 tisíc kusů Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3: Blood Dragon Novinka Za dva měsíce se prodalo 500 tisíc kusů Far Cry 3: Blood Dragon

Za dva měsíce se prodalo 500 tisíc kusů Far Cry 3: Blood Dragon

Michal Burian

Michal Burian

39

Šílená kybernetická řežba z 80. let od Ubisoftu se dobře prodává.

Reklama

Netradiční spin-off otevřené akce Far Cry 3 s názvem Blood Dragon dokázal za dva měsíce přesvědit více než 500 tisíc hráčů, kteří se rozhodli si šílenou kybernetickou řežbu ve stylu z 80. let koupit.

Far Cry 3: Blood Dragon vyšlo v digitální podobě koncem dubna letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. U nás od distributorské společnosti Playman i v krabicovém provedení na PC.

Šéf Ubisoftu Yves Guillemot se dokonce nechal slyšet, že Blood Dragon mohl přispět k lepším prodejům samotného Far Cry 3 (to by mělo mít na kontě 5,11 milionů prodaných kusů). Každopádně jde ze strany Ubisoftu o povedené rozšíření značky a podle všeho v tom budou v budoucnu pokračovat. Mohli bychom se tak dočkat nového plnohodnotného Far Cry a pak menšího spin-offu.

"Nudí vás moderní a nudné střílečky, které neustále dokola opakují ověřené principy a postupy? Pak pro vás bude Blood Dragon vysvobozením. Skvělá akční sci-fi, postavená na stabilních základech hitu Far Cry 3, která těží především ze své bizarnosti a neotřelosti. Dobrá nálada jistotou," zní verdikt naší recenze Far Cry 3: Blood Dragon, kde jsme hře udělili krásných 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama