Za hudbou v Ghost Recon: Wildlands je podepsán Alain Johannes
Ghost Recon: Wildlands Novinka Za hudbou v Ghost Recon: Wildlands je podepsán Alain Johannes

Za hudbou v Ghost Recon: Wildlands je podepsán Alain Johannes

Michal Burian

Michal Burian

2

Zakládající člen několika kapel, včetně Eleven. A byl součástí i Queens of the Stone Age.

Reklama

Nadcházející taktická open-world akce Ghost Recon: Wildlands se může pochlubit soundtrackem od Alaina Johannese, hudebníka a producenta, který pracoval s mnoha kapelami, včetně Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures, Arctic Monkeys a Desert Sessions.

Ve videu Johannes prozradí, v čem jeho práce spočívala. Dozvíte se, že pracovat na Ghost Recon: Wildlands byl jeho splněný sen. Při skládání hudby se snažil, aby reagovala na to, co právě ve hře hráč dělá, na okolností, prostředí a další věci. Celkově má hudba přispět k filmovému, ale i intimnímu zážitku.

Zajímavá je jedna věc. Většinou to chodí tak, že skladatel dostane tuny dokumentů, ve kterých je hra detailně popsaná, včetně jejího tempa. V případě Ghost Recon: Wildlands to ale bylo jinak, Ubisoft ukázal skladateli samotnou hru a prostředí, aby nemusel improvizovat. To jde ruku v ruce s dřívějším slibem vývojářů, kteří chtějí vytvořit autentickou Bolívii, kterou vede nebezpečný drogový kartel. Sami tvůrci odcestovali do Bolívie, aby si tam vše nafotili, zdokumentovali a nahráli.

Ghost Recon: Wildlands vyjde 7. března na PC, PS4 a Xbox One. Na všech třech platformách české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama