Za měsíc milion prodaných kusů hry Jurassic World Evolution
Jurassic World: Evolution Novinka Za měsíc milion prodaných kusů hry Jurassic World Evolution

Za měsíc milion prodaných kusů hry Jurassic World Evolution

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Budovatelsko-manažerské strategii se daří.

Reklama

Budovatelsko-manažerská strategie Jurassic World Evolution (recenze) mnoho hráčů zklamala svým přístupem k vytvoření vlastního dinosauřího parku. Hráči od nového projektu studia Frontier Developments (autoři skvělého Planet Coaster) čekali větší důraz na stavbu. Místo toho je budovatelská část trestuhodně upozaděna a důraz je kladen na licenci a chov dinosaurů. Komu to nevadí, ten si Jurassic World Evolution užije. Ostatní jsou ale spíše zklamáni.

Ať už se řadíte do první nebo druhé skupiny, tvůrci mohou slavit. Za měsíc se totiž prodal jeden milion kusů hry Jurassic World Evolution. Ta vyšla digitálně 12. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Očekává se, že v následujících týdnech prodeje porostou. Teprve 3. července se dinosauří titul dostal na pulty obchodů ve fyzické podobě.

„Jsme potěšeni, že jsme pokořili hranici jednoho milionu kusů tak rychle“, konstatoval generální ředitel David Braben v tiskové zprávě. Podle jeho slov není pochyb o jedné věci. Na předobjednávky a prodeje v prvním týdnu mělo podíl Jurský svět, případně Jurský park. Nejnovější film s názvem Jurský svět: Zánik říše měl premiéru také v červnu. „Věřím, že náš tým odvedl úžasnou práci při vytvoření hry, kterou hraje široká škála hráčů po celém světě,“ dodal Braben.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama