Za měsíc se ponoříme do Falloutu 76, bude spuštěna beta
Fallout 76 Novinka Za měsíc se ponoříme do Falloutu 76, bude spuštěna beta

Za měsíc se ponoříme do Falloutu 76, bude spuštěna beta

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nejprve na Xboxu One, o týden později i na PS4 a PC. Plus úvodní filmeček.

Reklama

Bethesda oficiálně oznámila datum spuštění bety Falloutu 76. Novinku z post-apokalyptického světa si budeme moci vyzkoušet za měsíc. 23. října budou servery spuštěny pro Xbox One a o sedm dnů později, tedy 30. října i pro hráče na PlayStationu 4 a PC.

Vývojáři se chtějí tímto testem připravit na vydání plné verze, která bude následovat 14. listopadu 2018 na všech třech platformách současně. Z toho důvodu nebudou servery během bety fungovat nepřetržitě, ale pouze v předem určený čas, aby Bethesda zajistila, že Fallout 76 bude v ten okamžik hrát dostatek hráčů. Jenom tak dokážou tvůrci dostatečně prověřit připravenost serverů a dalších věci. Zároveň se budou řešit problémy, opravovat chyby a optimalizovat.

Beta Falloutu 76 je určena pro všechny s předobjednávkou hry. Ve FAQ se dočteme o odhadované velikosti. Ta by měla být 45 GB, bohužel nebude žádný pre-load.

Chcete si Fallout 76 zahrát v betě? Předobjednejte hru na Xzone.cz nebo GameExpres.sk a získejte klíč. Při čekání na spuštění testu se podívejte na úvodní filmeček:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama