Za necelý měsíc vyjde taktická akce Fear Effect Sedna
Fear Effect Sedna Novinka Za necelý měsíc vyjde taktická akce Fear Effect Sedna

Za necelý měsíc vyjde taktická akce Fear Effect Sedna

Michal Burian

Michal Burian

Blíží se návrat taktické akce. Letos nás čeká ještě remake jedničky.

Reklama

6. března letošního roku se o pozornost přihlásí další díl ze série Fear Effect, Fear Effect Sedna bude dostupný ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Cena byla stanovena na přijatelných 20 dolarů.

Fear Effect Sedna je nový díl populární série, která původně vyšla v roce 2000 na první PlayStation. Sedna je taktická akce v reálném čase s atmosférou a postavami z původní hry. Dej se odehrává čtyři roky po jedničce. Většina akce bude probíhat venku a viděna bude z izometrického pohledu. Hráči budou moci ovládat až pět postav: Hanu, Rain Qin, Royce Glase a Jacoba "Deke" DeCourta. Co se příběhu týče, tak se Hana vrátila z pekla a byla svými pány propuštěna z Triady. Nyní Hana pracuje jako žoldák. Do nové hry se ale nepřenese sexualita postav, jak byla vylíčena ve Fear Effectu 2. Jde zejména o vztah Hany a Rain.

Noví hráči ocení, že v přípravě je i remake prvního dílu, stále ale neznáme jeho datum vydání. Očekává se, že Fear Effect Reinvented dorazí v průběhu letošního roku, a to pro stejné platformy jako Sedna.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama