Za pár dnů poslední balíček pro Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Za pár dnů poslední balíček pro Call of Duty: Infinite Warfare

Za pár dnů poslední balíček pro Call of Duty: Infinite Warfare

Michal Burian

Michal Burian

5

Čtyři nové multiplayerové mapy a finální kapitola zombie dobrodružství.

Reklama

Fanoušci Call of Duty: Infinite Warfare se mohou těšit na čtvrtý a zároveň poslední dodatečný balíček. Společnosti Activision a Infinity Ward oznámily, že rozšíření Retribution vyjde 12. září pro PlayStation 4 verze hry a další měsíc se dostane na Xbox One a PC.

Balíček Retribution zahrne čtyři nové multiplayerové mapy a finální kapitolu zombie dobrodružství. Mapa Carnage je popisována jako post-apokalyptická závodní dráha podél pobřeží Kalifornie. Carnage se vyznačuje velmi velkých dohledem a nebezpečím, včetně ohnivých pastí. To mapa Heartland je novou verzí mapy Warhawk z Call of Duty: Ghosts. Lokalita Heartland je určena pro bitvy tváří v tvář v jednom malém americkém městečku, kde nechybí obchod se zmrzlinou.

Třetí mapa se jmenuje Altitude a zavede vás do moderního a obrovského nákupního střediska na okraji vesmíru. Připravte se na nadmořskou výšku a chaotické centrum nákupáku, kde jsou umístěny klíčové body pro ovládnutí mapy. Jen pozor na bujné vodopády. Poslední novou mapou je Depot 22, což je odpadní místo na konci civilizace. V tomto místě si musíte dávat pozor na vlak.

Dostáváme se k tomu nejdůležitějšímu. Retribution přidá do Call of Duty. Infinite Warfare závěrečnou část zombie dobrodružství. The Beast from Beyond bude ve znamení návratu Wilarda Wylera, tajemného režiséra, kterého si zahrál Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Wyler opět uvězní naše čtyři hrdiny, tentokrát v novém hororovém filmu, který se natáčí v pusté vojenské stanici na vzdálené ledové planetě. Připravit se máte na velké množství zombíků z řad infikované posádky. Cílem je přežít hordy nemrtvých, odhalit pravdu a jednou provždy uniknout z Wylerových filmů.

Více o novém zombie zážitku vám napoví trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama