Za Paxtona Fettela v singleplayeru F.E.A.R. 3
Novinka Za Paxtona Fettela v singleplayeru F.E.A.R. 3

Za Paxtona Fettela v singleplayeru F.E.A.R. 3

Michal Burian

Michal Burian

10

Warner zveřejnil nový trailer, který potvrzuje, že v hororovém F.E.A.R. 3 budeme moci v singleplayerové kampani hrát i za Paxtona Fettela <strong>+ nová galerie</strong>.

Reklama

Je v tom ale jeden háček. V kůži Paxtona Fettela se do strašidelného F.E.A.R. 3 budeme moci vydat až poté, co dokončíme určenou úroveň za Point Mana, což je bratr Paxtona. V praxi to bude fungovat tedy tak, že až dokončíme první úroveň s Point Manem, budeme si ji moci zahrát znovu za jeho bratra Paxtona Fettela.

Samotný Point Man umí bojovat pouze se zbraněmi a využít ve svůj prospěch čas, který dokáže zpomalit. Dále disponuje i superrychlými reflexy (k dobru mu budiž přidána ještě premiérová možnost krytí se za zdmi a předměty). Jeho bratříček je ale jiný kalibr, kromě klasických dovedností jako vystřelování fireballů nebo eliminace nepřátel pomocí tlakových vln, umí Fettel novinku zvanou posedlost. Ta mu umožní vniknout do těla protivníka a přivlastnit si jeho schopnosti. Využití posedlosti je velice široké, ale neobejde se bez komplikací. Zatímco obyčejného vojáka si Paxton podmaní snadno, silnější soupeři budou vyžadovat mnohem více praxe, takže jejich mysli se budete moci ujmout až v pozdějších fázích hry.

Kromě výše zmíněného se Paxton Fettel dokáže dostat na místa, která jsou pro jeho bratra zcela nepřístupná, a navíc s ním můžete ovládat dva dostupné druhy robotů, což umožní především již zmíněná posedlost.

Je tedy jasné, že si s Paxtonem užijeme mnohem víc legrace, otázkou však zůstává, zda nás bude bavit se znovu vydat do stejné úrovně a dokončit ji v trochu odlišném stylu. Co si myslíte, bude to zábava?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama