Za předobjednávku Call of Duty: Black Ops 3 dostanete mapu Nuk3town
Novinka Za předobjednávku Call of Duty: Black Ops 3 dostanete mapu Nuk3town

Za předobjednávku Call of Duty: Black Ops 3 dostanete mapu Nuk3town

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

Oblíbená mapa z předešlých dílů Black Ops je tentokrát zasazená do roku 2065.

Reklama

Dnešek je vážně zvláštní, přinejmenším s ohledem na to, kolik vyšlo zpráv souvisejících s pre-order bonusy pro různé hry. Nejdřív jsme tu měli značně kontroverzní program Augment Your Pre-Order v případě Deus Ex: Mankind Divided, poté bonusy související s Uncharted 4 a teď tu máme informace o dalším bonusu za předobjednávku Call of Duty: Black Ops 3.

Tím je podle očekávání a v souladu s nedávným únikem mapa Nuk3town pro multiplayer. Jde o další předělávku oblíbené mapy z prvního dílu Black Ops, která je tentokrát zasazená do roku 2065, přičemž je předělaná tak, abyste na ní mohli využít nové možnosti pohybu. Stále by ale mělo jít o tu dobře známou mrňavou mapu.

Jde přitom o již třetí předělávku, v Black Ops 2 byla k dispozici mapa Nuketown 2025 (nejprve pro předobjednávky, později zdarma pro všechny) a Nuketown přizpůsobená zombie módu. Pro změnu nejprve jako součást speciálních edic hry a později za několik eur jako menší DLC, potažmo mikrotransakce.

Nabídka dalšího bonusu za předobjednání Call of Duty: Black Ops 3 je nicméně logická. Přístup do bety už není k ničemu, protože na PS4 skončila už minulý týden a na PC a Xboxu One končí dnes. Takže je třeba hráčům nabídnout něco jiného.

Je ale třeba podotknout, že Nuk3town je k dostání jen při předobjednání verze pro PC, PS4 nebo Xbox One. Na verze pro starou generaci konzolí se zkrátka nabídka nevztahuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama