Za předobjednávku RAGE 2 monster truck nebo bonusová mise. Žádné loot boxy
RAGE 2 Novinka Za předobjednávku RAGE 2 monster truck nebo bonusová mise. Žádné loot boxy

Za předobjednávku RAGE 2 monster truck nebo bonusová mise. Žádné loot boxy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Součástí předobjednávkového bonusu je i pistole a zbroj z prvního dílu.

Reklama

Po oficiálním odhalení RAGE 2 se roztrhl postapokalyptický pytel s informacemi. Mezi nimi nově najdeme i detaily o bonusu za předobjednávku, ačkoliv k vydání hry má dojít až na jaře příštího roku. Pokud si každopádně RAGE 2 předobjednáte, získáte například bonusovou misi, která nese název Cult of the Death God (Kult boha smrti).

Komu nebude stačit mise, dostane ještě monster truck a zbraň Settlers Pistol. Poslední součástí balíčku, který dostanete za předobjednání RAGE 2, je zbroj, kterou můžete znát už z prvního dílu. Nese název Nicholas Raine Armor, přičemž jméno Nicholas Raine nepatří nikomu jinému než hlavnímu hrdinovi původního RAGE.

Po návratu technologicky vyspělé a nepřátelské frakce Authority, která se stále zabývá Archami s přeživšími po devastaci Země nárazem asteroidu, je tak zbroj z předobjednávkového bonusu dalším důkazem toho, že na první díl se navzdory sedmiletému odstupu nezapomíná. Snad budou jednotlivé položky bonusu za předobjednávku v nějaké formě dostupné i po vydání. Jak znám Bethesdu, nejspíš nepůjde o nic, co vám poskytne kdovíjakou výhodu, ale přeci jen by bylo dobré mít i při pozdní koupi možnost získat veškerý herní obsah.

Pokud uvažujete nad předobjednávkou, tak vás může přesvědčit další věc. RAGE 2 nebude mít žádné mikrotransakce, natož loot boxy. Tim Willits, šéf id Software, v rozhovoru pro nizozemský GameStar řekl, že chtějí, aby si hráči hru koupili a mohli okamžitě hrát, aby neřešili cokoliv jiného.

O spolupráci s Avalanche Studios prozradil, že RAGE 2 vzniká jako společný projekt a stále jde o střílečku z pohledu první osoby.

„id a Bethesda vždy milovali svět RAGE a základní myšlenku hry. Jednoho dne přišla příležitost spolupracovat s Avalanche a zároveň udělat to, co jsme vždycky chtěli,“ nechal se slyšet Willits a dodal, že RAGE 2 bude po vydání podporováno dodatečným obsahem. Ten přinese do hry další zábavu.

RAGE 2 od studií Avalanche a id Software vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One na jaře roku 2019. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama