Za sci-fi kooperační akcí Scavengers stojí tvůrci Warzone módu do Halo 5
Scavengers Novinka Za sci-fi kooperační akcí Scavengers stojí tvůrci Warzone módu do Halo 5

Za sci-fi kooperační akcí Scavengers stojí tvůrci Warzone módu do Halo 5

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V nebezpečném zmrzlém prostředí budete bojovat proti jiným hráčům i nebezpečným bytostem.

Reklama

Autoři Warzone módu do Halo 5: Guardian připravují vlastní hru. O Scavengers jste se na Zingu mohli dočíst na konci března letošního roku. Dnes byla hra připomenuta na The Game Awards trailerem, který láká na tuhle kooperativní multiplayerovou sci-fi akci, kde několik různých týmů soutěží proti sobě i umělé inteligenci. Seskupíte se do několika tříd, musíte mezi sebou spolupracovat a bojovat proti všemu, co by vám mohlo ublížit. Při tom je nutné dávat pozor na drsné, zmrzlé prostředí a bytosti v něm žijící.

„V nedozírné budoucnost vedla kataklyzmická událost k nové době ledové. Obrovská zmrzlá post-apokalyptická pustina čeká na průzkum, který úspěšně podniknete pouze ve spolupráci se svým týmem. Tváří v tvář extrémnímu počasí a s omezenými zdroji budete bojovat proti nepřátelským obyvatelům a jiným hráčům. Průzkumníci musí spolupracovat, aby dokončili úkoly, zlepšili své vybavení, zbraně a nástroje. Jenom vy zajistíte, aby lidská rasa přežila,“ dodávají vývojáři.

Zájemci se mohou zaregistrovat do testování, které je naplánované na rok 2019. Na datum vydání a platformy si musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama