Za tři dny vyjde Switch verze Stardew Valley
Stardew Valley Novinka Za tři dny vyjde Switch verze Stardew Valley

Za tři dny vyjde Switch verze Stardew Valley

Michal Burian

Michal Burian

2

Farmaření a prozkoumávání dungeonů už i na Nintendu Switch.

Reklama

Minulý čtvrtek jsme vás v Jednohubkách k snídani informovali, že Stardew Valley definitivně míří na Nintendo Switch. Dnes večer jsme se konečně dozvěděli datum vydání. Stardew Valley na Switch vyjde již za tři dny, tedy 5. října.

Stardew Valley ve verzi pro Nintendo Switch se bude prodávat za 15 dolarů/eur (cca 375 korun) a bude k dostání pouze na eShopu. Žádná fyzická edice tak bohužel nebude.

O vývoj portu se postaralo studio Sickhead Games, které mělo na starost i PlayStation 4 a Xbox One verze Stardew Valley nebo porty populárních indie titulů Darkest Dungeon a Octodad: Dadliest Catch.

Ve Stardew Valley se stanete majitelem staré farmy. O farmu se musíte starat a pomocí craftění ji zvelebujete. Postupně se naučíte pěstovat nejrůznější plodiny, protože v každém ročním období rostou různé a mají nejrůznější požadavky. Jak se bude farma rozvíjet, můžete si pořídit také nejrůznější domácí a chovná zvířata a vaši farmu postupně velebit a rozšiřovat. Do získávání nových předmětů a dovedností se můžete pustit i jinak A to průzkumem světa Stardew Valley a jeho obyvatel. Kam a jak vaše cesta povede je jen na vás.

Stardew Valley vyšlo pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama