Za tři měsíce Sony vypne online servery několika PS3 a PS Vita her a Gravity Rush 2
Gran Turismo 6 Novinka Za tři měsíce Sony vypne online servery několika PS3 a PS Vita her a Gravity Rush 2

Za tři měsíce Sony vypne online servery několika PS3 a PS Vita her a Gravity Rush 2

Michal Burian

Michal Burian

22

Oblíbené PlayStation 3 a PS Vita hry si poté nezahrajete v multiplayeru. Hodně zvláštní je rok staré Gravity Rush 2 na PS4.

Reklama

Aktualizace: Původně se zdálo, že se březnové vypnutí online serverů týká pouze Gran Turisma 6. Dnes večer ale došlo k dalšímu oznámení, kde je mnohem více her pro PlayStation 3 a PS Vita a dokonce i Gravity Rush 2 pro PS4, což je hodně nečekané. Tahle japonská hra vyšla teprve 18. ledna 2017 a už 19. ledna 2018 v sedm ráno našeho času budou servery vypnuty.

Krom těchto dvou budou 29. března 2018 vypnuty servery her WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048 ve verzích pro PS3 a PS Vita. Dále EyePet, EyePet Move Edition a EyePet & Friends pro PS3, Killzone 2 a Killzone 3 pro PS3 a Knack’s Quest pro iOS/Android.

U výše zmíněných her po tomto datu nebudou dostupné veškeré online složky, včetně multiplayeru, žebříčků apod. Singleplayer bude stále hratelný.

Původní zpráva: 28. března nadcházejícího roku dojde k ukončení životního cyklu oblíbených PlayStation 3 závodů Gran Turismo 6. Společnost Sony v tento den vypne online servery. Poté nebudou dostupné všechny online složky hry, včetně komunity, lobby, rychlého závodu a sezónních událostí. Oproti tomu offline část hry bude stále hratelná.

Pokud si chcete Gran Turismo 6 ještě užít, tak máte poslední tři měsíce. Navíc 31. ledna 2018 skončí distribuce obsahu ke stažení.

Gran Turismo 6 vyšlo 6. prosince 2013 exkluzivně na PlayStation 3. Náhradou za GT6 je letošní Gran Turismo Sport na konzoli PS4. Tahle hra nezačala zrovna nejlépe, ale postupně vývojáři hru obohacují o singleplayerový obsah.

Zdroj: Gematsu.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama