Za týden časově omezené demo Gran Turisma Sport
Gran Turismo Sport Novinka Za týden časově omezené demo Gran Turisma Sport

Za týden časově omezené demo Gran Turisma Sport

Michal Burian

Michal Burian

20

Příští týden si budete moci vyzkoušet PlayStation 4 závody.

Reklama

Aktualizace: Pár hodin poté Sony potvrdila, že veřejná beta Gran Turisma Sport skutečně bude. Všichni majitelé PS4 si budou moci závody vyzkoušet v časově omezené demoverzi - od 9. října (od 11:00 našeho času) do 12. října (do 15:00 našeho času).

Při spuštění demoverze si budete moci vyzkoušet módy Sport, Campaign a Arcade. Součástí jsou i novinky v podobě režimů Scapes Photography a Custom Livery Editor.

V módu Sport se budete snažit zajet co nejrychlejší kolo. Kampaň vám umožní zlepšit a vypilovat své řidičské dovednosti v rámci mnoha výzev, misí a zážitků na okruzích. Každá z těchto kategorií hraje klíčovou roli, abyste byli co nejlépe připraveni na online závodění proti ostatním hráčům. Po dokončení každé kategorie se vám odemknou vozidla a získáte herní měnu společně se zkušenostními body.

Pokud chcete jen zapnout hru a rovnou začít závodit, tak právě pro vás je určen mód Arcade. Ten nabízí širokou škálu tříd vozidel, s nimiž si můžete zazávodit na třech vybraných konfiguracích okruhů s odlišným terénem - Northern Isle, Dragon Trail a rallye. V Arcade módu si navíc můžete navolit celou řadu asistentů, od brždění až po ovládání automobilu. Dobrou zprávou je offline split-screen pro dva hráče.

Ještě se vraťme na začátek. Scapes Photography je speciální režim, ve kterém si můžete vytvořit opravdu luxusní fotografie svých vozů, zatímco v Custom Livery Editoru budete mít k dispozici loga, můžete změnit barvu vozu, kola, zrcátka, kapotu, spoiler a mnoho dalšího.

A ještě jedna zajímavost, z demoverze si do plné verze můžete přenést svůj progres, konkrétně kredity, a to až do výše jednoho milionu amerických dolarů.

Původní zpráva

Obchodní řetězec Tesco přinesl informaci o veřejném testování betaverze PlayStation 4 závodů Gran Turismo Sport, které v plné verzi dorazí na pulty obchodů již 18. října letošního roku.

Veřejná beta nebyla oficiálně oznámena, ale Tesco tvrdí, že začne 9. října a skončí 12. října. Beta má být k dispozici pro všechny majitele PS4, bez ohledu na to, zda máte nebo nemáte předplatné PS+. Zajímavé také je, že progres z bety se přenese do plné verze. To se často nestává. Přenést půjdou auta, měna + zkušeností body a profil řidiče, včetně hodnocení.

V betě mají být zahrnuty tři tratě v módu Sport, konkrétně jde o tratě Northern Isle, Dragon Trail a Colorado. Dále denní závody, část z kampaně, autoškola s osmičkou eventů, stage 1 a 6 z výzev s jednotlivými vozy a Circuit Experience na výše zmíněné trojici trati, abyste se naučili správně využívat trať - naučíte se, v jakých úsecích tratě držet plyn na podlaze, kdy přesně brzdit, o optimální stopě apod. Bohužel součástí nebude Race Etiquette.

Mějte na paměti, že v současné době jde jen o spekulace, ale informace vypadají dost věrohodně.

Závěrem ještě nové gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama