Za včasnou koupi Final Fantasy XV na Originu získáte obleky inspirované The Sims
Final Fantasy XV Novinka Za včasnou koupi Final Fantasy XV na Originu získáte obleky inspirované The Sims

Za včasnou koupi Final Fantasy XV na Originu získáte obleky inspirované The Sims

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC

Gordon Freeman, jehož výbavu získáte při koupi hry ze Steamu, nepochybně bledne závistí.

Reklama

Společnost Square Enix nedávno překvapila, když oznámila speciální bonus pro ty, kteří si včas koupí Final Fantasy XV: Windows Edition přes Steam. Jestli tak učiníte do 1. května, dostanete možnost ve hře využívat výbavu Gordona Freemana ze série Half-Life od Valve, konkrétně HEV oblek, brýle a páčidlo.

Když tvůrci tuto akci spojenou s Half-Life a Steamem oznamovali, naznačili, že něco speciálního chystají i pro ty, kteří si Final Fantasy XV: Windows Edition pořídí raději přes Origin. A nyní víme, o co jde. Protože Origin spadá pod EA, došlo k představení dvou obleků inspirovaných sérií The Sims, konkrétně dílem The Sims 4. Nesou názvy Plumbob a Llama a jeden z nich může nosit Noctis v singleplayeru, zatímco druhý je použitelný v multiplayerové expanzi Comrades.

Podmínky získání jsou stejné jako v případě Steamu a Half-Life předmětů. Jestli si chcete obleky z The Sims 4 zdarma stáhnout, musíte si Final Fantasy XV: Windows Edition pořídit přes Origin do 1. května 2018. Na rozdíl od Valve a série Half-Life, která je v tuto chvíli fakticky mrtvá, je navíc akce spojená s Originem obousměrná. To znamená, že od 8. března si budete moci v The Sims 4 stáhnout oblek Noctise, který mohou využívat vaši Simíci.

Zatímco výbava inspirovaná Half-Life byla všeobecně přijata za doprovodu velmi pozitivních ohlasů, jednoduše proto, že jde prostě o Half-Life, v tomto případě jsou reakce hráčů a fanoušků zpravidla opačné. Leckomu připadají obleky dost nevkusné a nesmyslné, většina lidí je ale očividně považuje prostě a jednoduše za ošklivé.

Naštěstí jde ale jen o bonus, který nemusí nikdo využívat. Osobně si však myslím, že jde o promarněnou šanci. Je přece tolik značek spadajících pod EA, jejichž motivy by do světa Final Fantasy XV zapadaly mnohem lépe a hráči by je i lépe přijali. Věřím, že nějaká pěkná zbroj z Mass Effectu nebo uniforma z Battlefieldu by byla přijímána mnohem lépe a radostněji.

Nyní má každopádně každý digitální obchod, na němž bude Final Fantasy XV: Windows Edition k dostání, svůj specifický bonus. Na Steamu získáte předměty z Half-Life, na Originu obleky z The Sims 4 a v případě Windows Store pro Windows 10 je bonusem prostá skutečnost, že mohou uživatelé Windows 10 a Xboxu One hrát spolu a že uložené pozice jsou kompatibilní napříč oběma systémy.

Zdroj: Oficiální blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama