Zabráníte invazi v Tokyo Mirage Sessions #FE?
Novinka Zabráníte invazi v Tokyo Mirage Sessions #FE?

Zabráníte invazi v Tokyo Mirage Sessions #FE?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Zjistěte z traileru něco více o příběhovém pozadí netradičního RPG pro Wii U.

Reklama

Jak jste mohli zjistit z našeho speciálu nově vycházejících her, dostane se 24. června na pulty obchodů nové RPG od Atlusu pro konzoli Wii U jménem Tokyo Mirage Sessions #FE. Nintendo pro připomenutí vydání připravilo nový, příběhový trailer.

Ve zkratce jde o to, že se v Tokiu setká zdánlivě úplně obyčejná studentka Itsuki Aoi se svým přítelem z dětství Tsubasou Oribe. Tento ambiciózní mladík se chystá zúčastnit v soutěži zpěváků a stát se jedním z idolů. Na začátku soutěže je ale na place napadený rojem hrozivých postav, které se Tsubasu pokouší odtáhnout do podivného portálu.

Itsuki neváhá a vrhá se do akce a díky pomoci tajemných bytostí jsou s Tsubasou schopni odrazit útočníky. Po boji se ukáže, že jsou jejich zachránci, Chrom a Caeda, hrdinové z jiného světa. Místo ve kterém se všichni ocitli je Idolasphere - dimenze, která spojuje prostor mezi jejich a našim světem.

Pokud se naši hrdinové ocitnou v Idolasphere, mohou na sebe vzít spektrální podobu známou pod označením Mirage. Problém je v tom, že je většina Mirage odhodlána vést válku proti našemu světu. Někteří jsou ale ochotni spojit se s určitými talentovanými lidmi a pak se z nich v boji stávají účinné zbraně.

Tyto Mirage reagují u lidí na Performu - sílu kreativity a sebevyjádření, nacházející se v lidském srdci. Vznikají tak Mirage Masters, lidé schopni vytvořit s Mirage silné vazby, kteří mohou bojovat s nepřáteli ohrožující náš svět.

Jednou z obranných struktur je i tajná talentová agentura Fortuna Entertainment. Ta se snaží zabránit invazi Mirage do našeho světa a dává dohromady skupinu mladých hrdinů, kteří zároveň dostanou šanci stát se idolem a splnit si tak svůj sen o slávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama