Začala beta režimu turnajů v Rocket League
Rocket League Novinka Začala beta režimu turnajů v Rocket League

Začala beta režimu turnajů v Rocket League

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC

Beta je k dispozici jen na Steamu, finální verze turnajů dorazí na všechny platformy jako součást jarní aktualizace.

Reklama

Mezi nejzajímavější a nejzásadnější novinky, které nedávno představili tvůrci Rocket League, patří nepochybně systém turnajů. Ten vám umožňuje pořádat turnaje, v nichž se s dalšími hráči rozdělíte do skupin a následně se můžete vyřazovat v závislosti na svých výkonech.

Jestli vás tahle novinka láká a zároveň hrajete Rocket League na Steamu, tedy ve verzi pro Windows, Mac nebo Linux, můžete si režim turnajů vyzkoušet díky čerstvě spuštěné betě a pomoci tak vývojářům s testováním.

Do bety se přihlásíte snadno, stačí v knihovně najet na Rocket League, přes pravé tlačítko myši se dostat do Vlastností, následně na záložku Betaverze a na ní je třeba vybrat možnost tournamentsbeta - Tournaments Beta. Následně stačí počkat, až se stáhnou potřebné soubory, a můžete hrát a testovat.

Beta bude k dispozici do dvou hodin v noci 24. února našeho času, takže na testování máte jen několik dní. V každém případě počítejte s tím, že jestli betu aktivujete, některé funkce ve hře budou omezené a můžete se setkat s určitými problémy. Z testování se odhlásíte jednoduše tak, že na záložce Betaverze zvolíte možnost ŽÁDNÉ - Neúčastnit se programů beta testování.

Pokud jde o konzolové verze Rocket League, ty se dočkají až finální verze režimu turnajů. Na všechny konzole i na Steam dorazí jako součást plánované jarní aktualizace, která vyjde někdy v průběhu března nebo dubna.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama