Začátek Assassin's Creed 3 vám vyrazí dech, tvrdí Ubisoft
Novinka Začátek Assassin's Creed 3 vám vyrazí dech, tvrdí Ubisoft

Začátek Assassin's Creed 3 vám vyrazí dech, tvrdí Ubisoft

Jan Kalný

Jan Kalný

43

Ubisoft se pro Zoom In.TV svěřil, že začátek hry vám prostě vyrazí dech. Bude tam něco neočekávaného a něco, co neměl nikdo tu možnost ještě vidět.

Reklama

Ačkoli jsme měli možnost vidět spoustu koncepčních artworků, obrázků, trailerů, gameplay záběrů a číst nemálo rozhovorů, Ubisoft stále zatajoval začátek hry. Co víme je, že AC3 začne pohledem na Connorovo mládí a jak se dostal k asasínům (ano, víme i trochu konkrétněji, co se stane, ale pro ty z vás, kteří to neví, to nebudeme zbytečně prozrazovat - informaci nicméně naleznete ve spoileru níže).

Alex Hutchinson tvrdí, že tam je ale 'věc', která "Vám vyrazí dech", a to "hlavně milovníkům série nebo lidem, kteří milují silné a emotivní příběhy".

Co by to tedy mohlo být? A ještě důležitější otázka, kde se celou dobu 'ukrývají' informace o velmi důležitém článku příběhu - o Desmondovi?

Assassin's Creed 3 vychází 30. října letošního roku pro PS3 a Xbox360. PC hráči si pak budou muset počkat na 22. listopad.

Hra bude začínat pohledem na mladého Connora, jenž bude svědkem vraždy jeho kmene a rodičů. Jak je v sérii Assassin's Creed zvykem, hlavní roli, alespoň v první části hry (dokud Connor nezmoudří, jestli vůbec), bude hrát pomsta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama