Začátek konce psaní/blogování: Zažraní se do Tom Clancys Rainbow Six: Siege
Blogy čtenářů Článek Začátek konce psaní/blogování: Zažraní se do Tom Clancys Rainbow Six: Siege

Začátek konce psaní/blogování: Zažraní se do Tom Clancys Rainbow Six: Siege

Playman ...

Playman ...

Začátek konce psaní/blogování: Zažraní se do Tom Clancys Rainbow Six: Siege Kdo by tuto taktickou akci kdy proti sobě bojuje 5 vs 5 hráčů neznal -…

Reklama

Začátek konce psaní/blogování: Zažraní se do Tom Clancys Rainbow Six: Siege Kdo by tuto taktickou akci kdy proti sobě bojuje 5 vs 5 hráčů neznal - vězte že se jedná o rozmanitou hru, plnou taktiky a akce! Zkrátka a dobře taktického myšlení je zde zapotřebí, stejně tak jako znát mapu a hru. Tento článek všichni povinně nečíst!

Po vyhraní blogové soutěže zde na zingu, což bylo mimochodem pro mě stejné, jako bych vyhrál Pulitzerovu cenu, se nyní ke psaní vracím. A aby byl článek co k čemu, na začátek vám prozradím co můžete od něho očekávat: 246hodin strávených v Tom Clancys Rainbow Six: Siege, to může mnohé napovědět, ano je to přesně tolik hodin, kolik jsem ve hře strávil a ano, tento článek je o mých tipech jak se v této hře chovat a co od hry vůbec očekávat.

Po klikání na články mých kolegů blogerů (Viva la Mythix a FireWolf) mi je jasná jedna věc, neztratit nadšení či zápal pro psaní a chuť se zlepšovat dál.

 

 

  1. pro tip: Používejte Drona, dronuji, tedy jsem! Při útočení je dobré vědět jaké jsou přesné pozice vašich protivníků – nepřátel. Hra vás na samotném začátku automaticky nutí před samotným začátkem hraní, své drony používat a s nimi i najít cíl mise, vždy jsou pouze dvě bomby A a B, tedy i dvě možnosti položení defuseru, nebo se hraje s pouze jedním rukojmím, či se hraje pouze na obsazení jednoho místa nepřítelem určitý čas, hodí se ho tedy bránit.
  2. Pro tip numero duo: Koukejte se na vybavení vašich spoluhráčů, Rook či Doktor nebo Jager mohou rozhodovat o výhře či prohře. Fuze je schopný zabít klidně 3 spoluhráče naráz. Jindy jsem zažil kdy jeden hráč rozhodnul hru – byl sám proti 5 a stejně dokázal vyhrát. Skill a zkušenosti jsou tedy neméně důležité.
  3. Do třetice všeho dobrého: Kameruji, natáčím, tedy jsem! Při útoku ničte kamery. Vyplatí se znát všechny mapy v Siege.

Dále budu psát bez bodů. Při obraně. Se vyplatí znát taktiky, které vašemu nepříteli vypálí rybník. Jednu vám sem napíšu. Není to nic složitého, ale je to zatraceně efektivní. Vy bráníte. Necháte útočníky vybudovat útočné postavení a když to budou nejméně čekat, vpadnete jim do zad tak, že vyskočíte oknem a pokud nepřítel vás nebude přímo čekat, máte vyhráno a uděláte čistku v jejich řadách. Vyhrálo mi to nejeden zápas. Dále se podívejte na you tube video, a hlavně napište do komentářů vaše postřehy co máte s hrou a co byste tu třeba chtěli vidět! Mějte se. Playman out.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7fynBlvQZFs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

♱ ♰ ∞ ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ™ ® © ✖ ✗ ✘ ⊗ ♒

Update (červen 2017) V této hře jsem odehrál nesčetně zápasů, mám zde do této chvíle doslova stovky hodin a řekl bych, že ta hra zraje jak víno. Tím, jak vývojáři balancují hru - je třeba podotknout, že to je spíše k horšímu. Jak ubírají u jednoho operátora (Glaz/odstřelovač, byl nerfnutý ->tzv. nerfing znamená kdy se ve hře oslabí určitá schopnost, či síla zranění zbraní, takže ve výsledku je daná postava slabší ve prospěch lepšího vybalancování hry).

♱ ♰ ∞ ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ™ ® © ✖ ✗ ✘ ⊗ ♒

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama