Začátkem roku 2018 dojde k rozšíření nabídky služby Xbox Game Pass
Jednohubky Článek Začátkem roku 2018 dojde k rozšíření nabídky služby Xbox Game Pass

Začátkem roku 2018 dojde k rozšíření nabídky služby Xbox Game Pass

Michal Burian

Michal Burian

Díky předplatnému si budete moci bez dalších investic zahrát kupříkladu Devil May Cry 4 Special Edition, Injustice: Gods Among Us nebo Deadlight: Director’s Cut.

Reklama

Společnost Microsoft hodlá v příštím roce rozšiřovat nabídku her dostupných v placené službě Xbox Game Pass. Pokud máte tuto službu předplacenou, tak se na začátku nadcházejícího roku můžete těšit na několik zajímavých her, i když seznam lednových her není tak interesantní jako listopadový nebo prosincový.

V lednu na hráče v Xbox Game Passu čeká: Bayonetta, Deadlight: Director’s Cut, Devil May Cry 4 Special Edition, Fuzion Frenzy z prvního Xboxu, Injustice: Gods Among Us, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, NBA Playgrounds, Tecmo Bowl Throwback, WRC 5 FIA World Rally Championship a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection.

Xbox Game Pass je možné vyzkoušet na 14 dní zdarma, jeden měsíc potom stojí 149 Kč. Za tak málo získáte přístup k více než stovce her, které můžete donekonečna hrát v plné verzi, včetně singleplayeru i multiplayeru. Více zde.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama