Začátkem roku nás Assassin’s Creed Chronicles vezme do Indie a Ruska
Novinka Začátkem roku nás Assassin’s Creed Chronicles vezme do Indie a Ruska

Začátkem roku nás Assassin’s Creed Chronicles vezme do Indie a Ruska

Michal Burian

Michal Burian

9

Pokračování vydařené plošinovky ze světa Assassin’s Creed.

Reklama

Pokud jste si na začátku letošního roku užili 2,5D stealth plošinovku Assassin’s Creed Chronicles: China (recenze 7/10), tak si budete moci na začátku nadcházejícího roku zahrát hned dvě pokračování. První nás 12. ledna zavede do Indie, abychom se 9. února podívali do Ruska ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

9. února potom bude následovat Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack obsahující všechny tři díly. Pokud máte raději hry na discích, tak trilogie bude v obchodech k dostání od 5. dubna. V tento den rovněž dorazí verze pro handheld PlayStation Vita.

Připomeňme, že v Assassin’s Creed Chronicles: China jsme se se Shao Jun podívali do Číny, abychom navrátili bratrstvu zašlou slávu. Hra to nebyla vůbec špatná, ocenili jsme ji za parádní audiovizuální styl, zajímavý příběh, který lehce navazuje na Eziovu linku, dobře vymyšlené stealth prvky, rozsáhlé a pěkné levely a také za kvalitní českou lokalizaci a volnost, s jakou můžete hru hrát.

Assassin’s Creed Chronicles: India nás zavede do Indie v kůži Arbaaza Mira, indského asasína žijícího v roce 1841. Fanoušci série mohou Arbaaza znát především z komiksu Assassin's Creed: Brahman. Arbaaz bude chtít ochránit své přátele v konfliktu mezi Sikhskou říší a Britskou Východoindickou společností, zatímco mistr Templářů hrozí tajemným předmětem, který kdysi patřil asasínům.

Do třetice v Chronicles: Russia naopak okusíme ruskou zimu na konci první světové války v kůži Nikolaie Orelova, kterého můžete také znát z komiksu, resp. dvou a to konkrétně The Fall and The Chain. Nikolai bude chtít se svou rodinou odjet pryč, ale je nucen splnit jeden poslední úkol a tak se musí vydat do domu, ve kterém je vězněna carova rodina, a zároveň ukrást předmět, kvůli kterému asasíni a Templáři bojovali celá století.

Každá hra ze série Assassin’s Creed Chronicles má svůj vlastní děj, dohromady ale tvoří jeden velký společný příběh ve 2,5D provedení. Vašim cílem je schovávat se, mást nepřátelé pomocí pískání nebo převleků, najít svůj cíl, zabít ho a následně utéct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama