Zacheatujte si v Call of Duty: Black Ops
Call of Duty Novinka Zacheatujte si v Call of Duty: Black Ops

Zacheatujte si v Call of Duty: Black Ops

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Už máte nejnovější dílko Treyarchu za sebou? Pak možná uvítáte několik cheatů, jež byly objeveny online komunitou. Používejte na vlastní  nebezpečí.

Reklama

Před zadáním cheatů se napřed musíte ujistit, že jste v hlavním menu, které sebou představuje vyslýchací místnost. Poté musíte přibližně pětkrát střídavě zmáčknout oba tlačítka, která ve hře znázorňují míření a střelbu (v PC verzi pohled dolů a mezerník, v konzolových tlačítka ve formě spouště). Tím se uvolníte z křesla. Poté můžete sklouznout kamerou na pravou obrazovku, kde se objeví ikonka pro interakci.

Pokud tak učiníte, dostanete se do obrazovky Central Intelligence Data, což je v zásadě cheatovací monitor. Zde můžete odemykat nové mapy do Zombie módu, bonusy do kampaně a mnoho dalšího. Zde máte několik cheatů do začátku:

DOA – odemyká bonusovou izometrickou střílečku Dead Ops (neuvěřitelně návykové)

3ARC INTEL – odemkne kompletní seznam intelu ve hře

3ARC UNLOCK – odemne všechny mapy do módu Zombie

ZORK – odemkne retro textovní adventuru

Další cheaty a tipy na hru naleznete v uživatelském videu níže. Call of Duty: Black Ops vyšlo 9.listopadu pro všechny tři hlavní platformy. Naši dvoudílnou recenzi můžete očekávat již od zítřka. Nenechte si ujít ani náš retro pohled na CoD: World at War, který startuje v poledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama