Začíná Neil Druckmann lákat na The Last of Us Part III?
Novinka Začíná Neil Druckmann lákat na The Last of Us Part III?

Začíná Neil Druckmann lákat na The Last of Us Part III?

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

59
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kostra příběhu by již nějaký čas měla být napsaná.

Reklama

Studio Naughty Dog tento týden zveřejnilo nový obrázek z připravovaného multiplayerového titulu z univerza The Last of Us. Je však pravděpodobné, že kalifornský tým pracuje i na dalších dosud neoznámených projektech.

Kromě nového Uncharted by smysl nepochybně dávalo plnohodnotné pokračování The Last of Us, které by navázalo na druhý díl z roku 2020. Naděje fanoušků nově v rozhovoru pro magazín The Hollywood Reporter oživil prezident studia Neil Druckmann. Ten v narážce na možné pokračování série naznačil, že je tu další příběh, který by mohl být vyprávět.

Že by samotný Neil Druckmann rád v příběhu The Last of Us pokračoval, není už nějaký čas žádným tajemstvím. Již v dubnu roku 2021 Druckmann uvedl, že společně s Halley Gross mají napsanou základní kostru příběhu, který navazuje na události The Last of Us Part II. V té době ale známý scénárista a kreativní ředitel uvedl, že vývoj nového The Last of Us neprobíhá.

Od té doby už ale uběhly téměř dva roky, takže je možné, že se práce na The Last of Us Part III v Naughty Dog mezitím rozběhly. Je však jisté, že ještě před případným plnohodnotným pokračováním se hráči dočkají seriálu od HBO Max (16. ledna), PC verze The Last of Us Part I (3.března) a výše zmíněné multiplayerové hry, která by se oficiálního odhalení měla dočkat v průběhu letošního roku.

Přáli byste si v dohledné době vydání The Last of Us Part III, které by navazovalo na události druhého dílu?

Začíná Neil Druckmann lákat na The Last of Us Part III?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama