Začíná se mluvit o No One Lives Forever
No One Lives Forever Novinka Začíná se mluvit o No One Lives Forever

Začíná se mluvit o No One Lives Forever

Michal Burian

Michal Burian

8

Společnost publikující klasiky v podobě System Shock 2 si zapsala ochrannou známku pro No One Lives Forever.

Reklama

V loňském roce Activision odhalil, že nevlastní práva na sérii No One Lives Forever. V té době nebylo jasné, jak to celé se značkou je. Nevěděli jsme, zda ji vlastní původní tvůrci ze studia Monolith Productions nebo úplně někdo jiný. Nakonec je to druhá možnost.

Bývalý manažer Activisionu Dan Amrich měl pravdu, před rokem se nechal slyšet, že práva by mohla vlastnit jiná společnost čekající na ten správný čas, kdy vše odhalí.

Ochrannou známku pro No One Lives Forever si nově nechala zapsat společnost Night Dive Studios, která publikuje klasiky jako System Shock 2. Krom toho si ještě zaregistrovala The Operative, Contract J.A.C.K. a A Spy in H.A.R.M.

Je nutné zdůraznit, že se jedná o ochrannou známku. Autorská práva je věc druhá. Generální ředitel Stephen Kick potvrdil, že skutečně mají plány s No One Lives Forever.

,,V tuto chvíli nebudeme komentovat naše budoucí plány. Nicméně, náš tým má velkou slabost pro tyto hry. Doufáme, že nastane den, kdy budou znovu vydány."

Není tak vůbec jasné, zda to znamená vydání dřívějších dílů nebo vývoj zbrusu nového, eventuálního pokračování. První No One Lives Forever vyšlo v roce 2000 jako akce z pohledu první osoby s vtipem a šarmem. Dokonce stále existuje loajální základna fanoušků, která touží po dalším dílu.

Více o sérii v našem speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama