Začíná se rýsovat nástupce 18 Wheels of Steel
American Truck Simulator Novinka Začíná se rýsovat nástupce 18 Wheels of Steel

Začíná se rýsovat nástupce 18 Wheels of Steel

Michal Burian

Michal Burian

6

Čeští SCS Software po Euro Truck Simulátoru 2 pracují na nástupci legendární série 18 Wheels of Steel, kde usednete za volant silných a velkých amerických tahačů.

Reklama

České studio SCS Software podle všeho nezískalo licenci na pokračování legendární série 18 Wheels of Steel, kterou vlastnila společnost THQ, a tak se rozhodli pustit se do vlastní série s názvem American Truck Simulator. Jak samotný název napovídá, půjde o simulátor, kde usednete za volant silných amerických tahačů a budete s nákladem brázdit tamní silnice.

Na podrobnosti si budeme muset ještě počkat. Na hře se pracuje teprve několik měsíců, protože vývojáři měli plné práce s doděláním Euro Truck Simulator 2 a jeho přídavku Going East. Každopádně práce jde kupředu, což dokládají i nové obrázky. Na těch sice American Truck Simulator nevypadá zrovna nijak zázračně, ale to bude pravděpodobně jen nedodělaným nasvícením. Modely kamionů by totiž měly být na mnohem lepší úrovni než v ETS2, a to díky upravenému enginu s podporou normálového mapování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama