Začíná uzavřená PC beta Warhammer: Vermintide 2
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Začíná uzavřená PC beta Warhammer: Vermintide 2

Začíná uzavřená PC beta Warhammer: Vermintide 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy Windows PC

V betě si můžete vyzkoušet 3 úrovně a všech 15 kariérních drah.

Reklama

Včera večer odstartovala dříve avizovaná uzavřená beta Warhammer: Vermintide 2 ve verzi pro PC. Testování se mohou zúčastnit všichni, kteří si hru předobjednali, dále ti, kteří hru již dříve testovali, a také účastníci akcí PAX a Humble/Jingle Jam. A jestli jste se na oficiálním webu přihlašovali do bety, v emailu se vám nejspíš objevil klíč. Na webu se však stále můžete přihlásit a je tu šance, že aktuální betu stihnete a obdržíte klíč. Zájem o klíče je však podle slov tvůrců velký.

Testování skončí v pondělí 26. února v 10:00 dopoledne našeho času. Do té doby můžete zkoušet tři úrovně a všech 15 kariérních drah, které můžete odemknout postupem při hraní za jednotlivé hrdiny.

Tentokrát přitom neplatí žádné omezení na sdílení obsahu, takže účastníci mohou svobodně sdílet své dojmy i obrazové materiály. Na ty, kteří si Vermintide 2 předobjednali, pak čeká ještě další kolo betatestování, naplánované na 28. února. V budoucnu dojde také na betu pro PS4 a Xbox One.

Včera navíc došlo na vydáné nového vývojářského deníku tvůrců. A pokud jde o vydání plné verze, Warhammer: Vermintide 2 dorazí na PC už 8. března. Konzolové verze se objeví později, zatím nemají stanovené konkrétní datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama