Záhadné zelené odpočítávání, Modern Warfare 3?
Call of Duty Novinka Záhadné zelené odpočítávání, Modern Warfare 3?

Záhadné zelené odpočítávání, Modern Warfare 3?

Michal Burian

Michal Burian

50

Na zahraniční webové stránce se objevilo odpočítávání situované do zelené barvy. Podle všeho jde o nový díl ze série Call of Duty <strong>+ vyjádření mluvčího firmy Activision</strong>.

Reklama

Aktualizace

Activision se pro kolegy z portálu IGN vyjádřil k záhadnému odpočítávání na stránkách FindMakarov.com.

"V poslední době se objevuje množství spekulací ohledně dalšího Call of Duty projektu. Dovolte mi, abych vám řekl, že s tím nemáme nic společného. Neplánujeme žádné odhalení," řekl mluvčí vydavatelství Activision.

Když se ho tamní redakce zeptala, zda Activision plánuje odhalit nějakou hru na vývojářské konferenci, mluvčí uvedl pouze "Ne".

Pro úplnost uveďme, že se na internetu objevují informace, že TVGN a Joystiq obdrželi propagační psí známky, pravděpodobně od Activision, které vedou ke zmíněnému webu FindMakarov.com.

Stránka s odpočítávání obsahuje také informace o postavě z Modern Warfare 2, konkrétně jde o Sheparda. Štítky dále prohlašují "Konec války".

Vážně Activision s webem FindMakarov.com nemá nic společného? Nám se to nějak nezdá, i když registrace domény tomu také nenasvědčuje, ale to může být pouze naschvál, aby Activision na registraci domény neupozornil.

Původní zpráva

Na internetových stránkách findmakarov.com se objevilo tajemné odpočítávání, které podle všeho naznačuje třetí díl ze série Modern Warfare, o němž se už delší dobu spekuluje.

Odpočet na webové stránce se zastaví přesně ve středu, což shodou okolností probíhá také dlouho naplánovaná vývojářská konference v San Francisku, kde má být mj. představen Thief 4 a máme se dozvědět také nové detaily o Battlefield 3.

Fanoušek série Call of Duty: Modern Warfare jistě ví, že zelená barva patří k těmto dílům, a pokud by vám to náhodou nestačilo, tak na GDC před dvěma lety bylo představeno také Modern Warfare 2.

Lecos ale může napovědět samotný název domény. Kdo hrál Modern Warfare 2, jistě vidí v názvu jméno hlavního protivníka hry, Vladimíra Makarova. Vzhledem k tomu, že ale v MW2 nezemřel, je dost možné, že nás nečeká žádný prequel, ale rovnou pokračování navazující na otevřený konec druhého Modern Warfare.

Od této situace se však hodně změnilo. Studio Infinity Ward, které je mj. zodpovědné za Modern Warfare sérii, opustili zakladatelé Vince Zampella a Jason West, jenž se nepohodli se společností Activision a následně si založili vlastní studio pod názvem Respawn Entertainment. To samé se dá říci také o dalších zaměstnancích, kteří následovali Zampellu a Westa.

Oba muži, stejně jako ostatní vývojáři, žalují Activision za honoráře z prodejů MW2, které nikdo nedostal.

Před nedávnem se objevily spekulace, že Infinity Ward, Sledgehammer a Raven Software pracují společně na novém Call of Duty.

Vše důležité naleznete v našem dřívějším zpravodajství.

Teď už nezbývá než čekat…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama