Zahrajte si Kingdom Come Deliverance z pohledu třetí osoby
KC: Deliverance Novinka Zahrajte si Kingdom Come Deliverance z pohledu třetí osoby

Zahrajte si Kingdom Come Deliverance z pohledu třetí osoby

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC

Fanoušek vytvořil modifikaci, ale spousta věcí ve hře kvůli změně kamery nefunguje.

Reklama

Daniel Vávra, kreativní ředitel Warhorse Studios, vytvořil český středověký RPG titul Kingdom Come Deliverance z pohledu první osoby, aby byl realistický. Komunita ale udělala modifikaci, která umožňuje si tuhle hru zahrát s kamerou za zády hlavního hrdiny. Uvidíte tak středověký svět z trochu jiného úhlu.

Mod od autora s přezdívkou Fuse00 čeká ještě dlouhá cesta. Prvotní verze je limitována. Jednou ze známých chyb je nemožnost interakce s předměty, které se nacházejí nad vámi nebo pod vámi. V současné době není podporována lukostřelba (z pohledu třetí osoby nelze mířit) a při boji nejde měnit poloha meče, nemůžete tedy určit, zda budete útočit shora, zdola, zleva nebo zprava. A v neposlední řadě nefungují minihry hry v podobě kovářství, alchymie či kostek.

Pokud si modifikaci nainstalujete, tak byste měli při každé cutscéně a při otevření nástroje Nvidia Ansel zmáčknout F7 nebo F8, aby kamera nebyla vysoko nad scénou. Zároveň nepočítejte s podporou gamepadu.

Problémů je spousta, ale přesto někomu z vás možná bude stát za to si mod stáhnout a podívat se na svět Kingdom Come Deliverance z jiného pohledu, oddalovat kameru nebo měnit její úhel.

Zdroj: wccftech.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama