Zahrajte si na PC demo Final Fantasy XV
Final Fantasy XV Novinka Zahrajte si na PC demo Final Fantasy XV

Zahrajte si na PC demo Final Fantasy XV

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC

Má 21 GB a obsahuje první kapitolu s možností prozkoumat tutoriál a zahrát si první questy.

Reklama

Včera k večeru na počítače vyšla demoverze očekávaného japonského RPG titulu Final Fantasy XV. V předstihu si můžete hru vyzkoušet a hlavně zjistit, jak vám na PC běží.

Demo má 21 GB a obsahuje první kapitolu s možností prozkoumat tutoriál a zahrát si první questy. Demo naleznete na Steamu, Originu a Microsoft Store.

PC demoverze podporuje nativní rozlišení 4K a 8K. K tomu HDR10, Dolby Atmos, modifikace a některé funkce od Nvidie.

Plná verze Final Fantasy XV: Windows Edition vyjde 6. března. Jde o základní hru s dodatečnými expanzemi, včetně multiplayerového módu Comrades. Pokud hru koupíte do 1. května, získáte DLC, které vám umožní se převléct za Gordona Freemana z Half-Life, respektive si vzít jeho ikonický HEV oblek, páčidlo a brýle.

Minimální systémové požadavky pro 720p a 30fps

Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém Operační systém: Windows 7 SP1/ Windows 8.1 / Windows 10 64-bit Procesor: Intel Core i5-25003. (3GHz)/ AMD FX-6100 (3.3GHz) Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 760 / NVIDIA GeForce GTX 1050 / AMD Radeon R9 280 DirectX: Verze 11 Pevný disk: 100 GB volného místa

Doporučené systémové požadavky pro 1080p a 30fps

Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém Operační systém: Windows 7 SP1/ Windows 8.1 / Windows 10 64-bit Procesor: Intel Core i7-3770 (3.4GHz)/ AMD FX-8350 (4.0 GHz) Paměť: 16 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB VRAM / Radeon RX 480 DirectX: Verze 11 Pevný disk: 100 GB volného místa

Zároveň Nvidia vydala nové Game Ready ovladače. Ty jsou určeny právě pro Final Fantasy XV Windows Edition a vyšší výkon nabídnou i v PUBG (prý o 7 procent) a využití najdou i v optimalizaci Warhammer: Vermintide 2 a World of Tanks 1.0.

„Final Fantasy XV Windows Edition je jedna z nejočekávanějších her jara. NVIDIA v den uvedení nabízí díky novým Game Ready ovladačům plnou podporu, a to včetně integrovaných funkcí dostupných v aplikaci GeForce Experience, jako jsou ANSEL a ShadowPlay Highlights. Stejně tak jsou do hry aplikovány GameWorks technologie – NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects a NVIDIA VXAO,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„NVIDIA poskytuje své zkušenosti z vývoje počítačových komponent, technologií a pokročilých herních funkcí a pomáhá je zavádět do nových her včetně aktuální Final Fantasy XV Windows Edition, resp. maximalizuje přínos 10. řady grafických karet GeForce GTX. To zahrnuje vývojářskou podporu společnosti NVIDIA a spoluúčast při simulaci grafiky a fyziky, poskytnutí vývojářských nástrojů, či kontrolu zdrojového kódu. Uvedením ovladačů práce NVIDIA nekončí, i nadále bude spolupracovat s vývojářem Square Enix na vylepšení výkonu, stability a na zavedení dalších funkcí a technologií dostupných prostřednictvím herní platformy GeForce GTX jako NVIDIA G-SYNC pro monitory, optimalizace herního nastavení nebo aplikace GeForce Experience.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama