Zahrajte si na Xboxu One bezplatně bláznivé akční závody OnRush
Onrush Novinka Zahrajte si na Xboxu One bezplatně bláznivé akční závody OnRush

Zahrajte si na Xboxu One bezplatně bláznivé akční závody OnRush

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Xbox Xbox One

Do neděle můžete zkoušet novinku od autorů série MotorStorm a DriveClub pod hlavičkou Codemasters.

Reklama

Majitelé Xboxu One mohli v červnu závidět hráčům na PlayStationu 4, kteří měli možnost si OnRush bezplatně vyzkoušet. Dnes se dostalo i na ně. Na Xboxu One si od 10. do 15. července můžete tyhle bláznivé a adrenalinové závody od autorů série MotorStorm a DriveClub pod hlavičkou Codemasters zahrát a udělat si na ně vlastní názor. Pokud nebudete čekat čistokrevné závody, nýbrž akci ve vozidlech a na motorkách, tak byste mohli být s OnRush celkem spokojeni.

Bohužel nevíme, jaká pravidla ve zkušební verzi platí. Codemasters nesdílel podrobnosti o herním času nebo obsahu, který v trialu nabízí.

Plná verze OnRush vyšla 5. června na PlayStation 4 a Xbox One. V současné době v Codemasters vzniká PC verze, jež nemá stanovené přesné datum uvedení na trh.

V recenzi (5/10) jsme o OnRush napsali: „Svérázná kombinace týmové bojovky a arkádových závodů funguje pouze ve větší partě online propojených přátel, která si velký chaos desítek autíček na trati může možná dobře užít. Pro samotné hráče ale ONRUSH nemá co nabídnout, přičemž stejně zamrzí hlavně nicotný počet vozidel, tratí, typů jízd i herních režimů.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama