Zahrajte si o víkendu zdarma Crusader Kings 2
Novinka Zahrajte si o víkendu zdarma Crusader Kings 2

Zahrajte si o víkendu zdarma Crusader Kings 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Excelentní strategie od Paradox Interactive je o víkendu zdarma na Steamu.

Reklama

Neměli jste ještě čas si zahrát vynikající strategii Crusader Kings II od Paradox Interactive? Potom máte jedinečnou šanci, o víkendu si tuhle hru na Steamu můžete vyzkoušet zdarma.

Crusader Kings II je strategie zasazena do pozdního středověku s celou řadou historických postav jako je Harold Godwinson, Harald Hardrada, Robert Guiscard, El Cid, Constantine X Doukas, Alexios I Komnenos, Ragnar Lodbrok nebo Saladin.

Hra simuluje dynastii, podobně jako Total War. Vyberete si dynastii ze středověku a o tu se staráte od roku 1066 do 1453. The Old Gods DLC umožnilo začít v roce 867.

Informace o hře

Konec Temných časů se možná blíží, ale v Evropě stále vládne chaos. Malicherná šlechta soupeří proti oslabeným králům, kteří se stále snaží prosazovat vládu nad svými roztříštěnými říšemi. Papež svolal křížovou výpravu, aby ochránil křesťany ve Svaté zemi, a to i přes to, že se odmítl vzdát kontroly nad jmenováním biskupů - a jejich bohatstvím. Nastaly významné dny. Rozšiřte vaše panství a zabezpečte budoucnost vaší dynastie. Naplňte své truhlice, jmenujte si vazaly, skoncujte se zrádci a kacíři, prosaďte zákony a spolupracujte se stovkami šlechticů, z jichž každý má svoje problémy.

Dobrý a spravedlivý pán vždy potřebuje přátele, kteří ho budou podporovat. Ale pozor, loajální vazalové se mohou rychle proměnit v nenávistné soupeře, někteří z nich zkrátka nejsou tak spolehliví, jak se zdají... Buďte na vše připraveni a zlepšujte si svou pověst, dokud si nebude celý svět šeptat vaše jméno v bezmezné úctě. Máte to, co je potřeba, abyste se stali Křižáckým králem?

Crusader Kings II se zabývá historickou etapou, která ovlivnila další vývoj celého světa, v herním zážitku mistrně vytvořeném přeborníky na skvělé strategické hry. Epická hra plná králů, intrik a trůnů vdechla život středověké Evropě...

Systémové požadavky

OS: Windows XP, Vista nebo Windows7 Procesor: Intel Pentium IV 2.4 GHz nebo AMD 3500+ Operační paměť: 2 GB RAM Místo na disku: 2 GB Grafická karta: NVIDIA GeForce 8800 nebo ATI Radeon X1900 s 512mb DirectX: 9.0c Zvuková karta: kompatibilní s Direct X

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama