Zahrajte si od zítřka zdarma plnou verzi The Crew 2
The Crew 2 Novinka Zahrajte si od zítřka zdarma plnou verzi The Crew 2

Zahrajte si od zítřka zdarma plnou verzi The Crew 2

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Víkendové hraní open-world závodů na PC, PS4 a Xboxu One.

Reklama

Ubisoft pořádá další bezplatný víkend, aby si hráči na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One mohli vyzkoušet plnou verzi arkádových open-world závodů The Crew 2 a projet se po Spojených státech amerických. Samozřejmě nechybí ani jízda na člunu nebo adrenalinové létání ve vzduchu s letadlem. Ubisoft tímto způsobem oslavuje vydání aktualizace Hot Shots, jež přináší nové týdenní události, nové automobily, 30 aktivit a další obsah.

The Crew 2 bude zdarma dostupné na Steamu, Uplay, PlayStation Store a Xbox Store od zítřejší deváté hodiny ranní do druhé hodiny ranní dne 29. dubna 2019. Předběžné stažení je možné od včerejšího večera. Na Xboxu One je pro stažení a hraní nutné předplatné Xbox Live Gold, zatímco u PS4 je PlayStation Plus nutné pouze pro přístup k multiplayerovým funkcím hry, včetně Crew a PvP závodů.

Během bezplatného víkendu získáte přístup k plné verzi The Crew 2. K dispozici je celá mapa a možnost vyzkoušet všechny aktivity. Během té doby bude rovněž The Crew 2 prodáváno za zvýhodněnou cenu.

Zahrajte si od zítřka zdarma plnou verzi The Crew 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama