Zahrajte si v Battlefieldu 1 obsah z They Shall Not Pass DLC
Battlefield 1 Novinka Zahrajte si v Battlefieldu 1 obsah z They Shall Not Pass DLC

Zahrajte si v Battlefieldu 1 obsah z They Shall Not Pass DLC

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zdarma první dodatečný obsah s francouzskou armádou, novými mapami nebo herním módem.

Reklama

První dodatečný obsah do Battlefieldu 1 je po dobu dvou týdnů zdarma pro všechny, kteří vlastní tuhle first-person střílečku z období první světové války. Nabídka je aktivní do 14. května na Originu, PlayStation Store a Xbox Store.

Balíček They Shall Not Pass přináší do Battlefieldu 1 francouzskou armádu, nové mapy, zbraně, elitní třídu, mód Frontlines (kombinace Rush a Conquest) a další věci.

Mapa Verdun Heights: Úvodní dělostřelecká palba bitvy u Verdunu způsobila masivní lesní požáry, ve kterých se bojující strany střetnou o nadvládu. Bitva se povede směrem vzhůru k obří verdunské pevnosti.

Mapa Fort de Vaux: Sestupte do temného podzemí. V labyrintu ochozů a vlhkých kamenných chodeb se Němci a Francouzi snaží vzájemně zničit pomocí granátů, pušek, bajonetů a plamenometů

Mapa Soissons: Zažijte na vlastní kůži adrenalin jedné z největších tankových bitev první světové války. Francouzi se za pomocí svých mohutných tanků St. Chamond pokusí znovu dobýt Soissons.

Mapa Rapture: Francouzské jednotky se při realizaci plánu obsadit klíčové mosty přes řeku Aisne ocitnou na rozlehlém bojišti, kde mezi vraky tanků prorůstají květy vlčích máků. Labyrint ocelových trosek je ideálním místem pro léčky.

Herní mód Frontlines: Unikátní kombinace módů Rush a Conquest, ve které na aktivní válečné frontě bojujete o vzájemně propojené kontrolní body. Oba týmy bojují vždy o jeden z kontrolních bodů a po jeho obsazení se akce přesouvá na novou lokalitu. Pokud se vám podaří obsadit nepřátelskou základnu, nastává boj o telegrafická stanoviště s obránci a útočníky ve stylu Rush.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama