Zajímavý příběh o emocích nabízí indie titul Sea of Solitude pod hlavičkou EA
Sea of Solitude Novinka Zajímavý příběh o emocích nabízí indie titul Sea of Solitude pod hlavičkou EA

Zajímavý příběh o emocích nabízí indie titul Sea of Solitude pod hlavičkou EA

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Vyjde v červenci letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama

Příběhová adventura Sea of Solitude je další hrou pod hlavičkou EA Originals, tedy programu společnosti Electronic Arts, který podporuje nezávislé tvůrce a pomáhá jim v marketingu a samotném vydání. A právě o poslední zmíněné činnosti bude dnes řeč. EA oznámili, že Sea of Solitude dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One přesně 5. července. První měsíc letních prázdnin je ideální dobou na podobný, menší titul, nebude se muset potýkat s velkou konkurencí.

Hru Sea of Solitude vyvíjí Cornelia Geppert se svým týmem v berlínském studiu Jo-Mei. Ti připravili příběhovou adventuru zaměřenou na hlavní hrdinku Kay, kterou sledujeme na její cestě Mořem osamělosti a spolu s ní zjistíme, že největšími nepřáteli nejsou ti, kteří při svém putování potkáme, ale něco mnohem nebezpečnějšího. V EA byli ze hry hodně nadšeni. Líbil se jim vizuální styl a spojení krásy a syrovost, s jakým se prý ještě dosud v žádné hře nesetkali.

Cestou Kay potká krásné a děsivé příšery, naučí se řešit řadu výzev a v dynamickém prostředí s dynamickým počasím, které zrcadlí emoce hlavní hrdinky, si odemkne nové oblasti prostřednictvím překonání emocionálních výzev. Během cesty má Kay zjistit, proč se její osamělost změnila v monstrum a co ji brání v tom stát se opět normálním člověkem.

Sea of Solitude se bude prodávat digitálně za 20 eur na EA Origin, PlayStation Store a Xbox Store – na českém Xbox Store je cena 599 Kč, zatímco na českém PS Store svítí cenovka 549 Kč.

Hra byla poprvé oznámena v roce 2016 jako druhý titul pod hlavičkou EA Originals - po Fe, ale do dnešního dne vyšel ještě A Way Out. Očekáváme, že o Sea of Solitude se bude mluvit za pár týdnů na akci EA Play v Los Angeles, stejně jako loni, kdy byl ukázán teaser trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama