Zakladatel Obsidianu by rád vytvořil další Fallout
Fallout Novinka Zakladatel Obsidianu by rád vytvořil další Fallout

Zakladatel Obsidianu by rád vytvořil další Fallout

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Studio se chce ke známé značce vrátit.

Reklama

Série Fallout představuje silnou značku, kterou mají fanoušci spojenou primárně s počátečními díly a také výborným Fallout: New Vegas. Po extrémně nepovedeném Fallout 76, v něj však mnoho hráčů už nemá příliš důvěru. Tu by jí mohlo vrátit studio Obsidian Entertainment, jež má na svědomí právě ty nejlepší zástupce této IP. Podle spoluzakladatele společnosti Fearguse Urquharta, jenž se rozpovídal v rozhovoru pro magazín DualShockers, by se vývojářská firma ráda vrátila k postapokalyptické sérii. Sám o tom říká toto, "Samozřejmě, pokud bychom někdy dostali příležitost vytvořit další hru Fallout, udělali bychom ji. Není ani otázka, zda bychom ji udělali, nebo ne, jde jen o to 'Naskytne se taková příležitost?"

Urquhart aktuálně pracuje na více projektech. Jakmile však Obsidian Entertainment vyčistí svůj pracovní rozvrh nevylučuje jeho spoluzakladatel, že se na seznamu objeví právě nový Fallout, o němž mluví takto, "Pokud bychom měli udělat Fallout, musí to navazovat na to, co Bethesda dělá s Falloutem a spoustou dalších věcí, ale já osobně bych vždycky říkal, že doufám, že než odjedu do západu slunce, rád bych udělal další hru Fallout." Vzhledem k tomu, že je Bethesda aktuálně součástí společnosti Microsoft nelze vyloučit to, že se Feargus zanedlouho dočká realizace svého snu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama