Zaklínač 2: Vrahové králů - párty s půlnočním prodejem_DÍL PRVNÍ
Blogy čtenářů Článek Zaklínač 2: Vrahové králů - párty s půlnočním prodejem_DÍL PRVNÍ

Zaklínač 2: Vrahové králů - párty s půlnočním prodejem_DÍL PRVNÍ

Playman ...

Playman ...

16.5.2011 se v pražském PMClubu uskutečnila Lunch párty hry Zaklínač II: Vrahové králů. Bylo zde k vidění mnoho známých tváří (Petr Poláček, nějácí…

Reklama

16.5.2011 se v pražském PMClubu uskutečnila Lunch párty hry Zaklínač II: Vrahové králů. Bylo zde k vidění mnoho známých tváří (Petr Poláček, nějácí lidé VIP a zaměstnanci,novináři) s moderátorem Ondřejem Broukalem v čele...

 

Začátek

Až do poslední chvíle jsem nevěděl, zda na akci půjdu. S oroseným čelem jsem s nápětím očekával zda peníze přijdou na účet, aby bylo za co pít. V poslední možné chvilce přišly a já s kreditkou v ruce jsem se konečně odhodlal k odchodu... Pár chvil s google maps, dopilovávání konečné trasy odjezdů MHD a vzhůru na to!

 

Shánění kostýmu:

Rozhodl jsem se, že na akci půjdu ve velkém stylu, vezmu si kostým! Po pár telefonátech zjišťuji, že to nebude tak jednoduché, jak jsem se mylně domíval, půjčovné stojí cca 1000+900 za zbraň. Nakonec jsem narazil na nově otevřený obchod kostýmů, kde byla možnost si kostým i půjčit. Super ! Říkám si a půjčuju si kostým za 300. Cena odpovídala kvalitě a kostým nestál za nic.

 

Příjezd do PMClubu:

Vycházím nyní z půjčovny kostýmů a stávám se svědkem krádeže! Nějákou paní zrovna okradl snědý spoluobčan romské národnosti. Beží přímo proti mě. Já na nic nečekám a nastavím mu nohu v posledním okamžiku, on to nečeká a upadne, v posledním okamžiku když už tahal po noži nebo po čem, jsem se přičinil aby jeho tvář blíže poznala omítku domu, u kterého jsem stál. V tom se objevili na scéně pravděpodobně jeho známí. Na nic jsem nečekal a popadl jsem kabelku zmíněné dámy, doběhl jsem k ní a dal jí tu kabelku.

 

Nyní to začíná být zajímavé, paní pravděpodobně šokována nastalou situací, nebyla schopna slova a já, zarytý hráč, absolutně nezvyklí pohybu, natož sportu, běhu nevyjímaje, jsem právě udělal věc, nad kterou mi rozum stál.  Cca 5 opálených spoluobčanů něco křičelo romsky a pronásledovali mne. Kouknu za sebe a vidím že všichni beží za mnou a paní naštěstí nechávají na pokoji. Bežím ze všech sil, mám štěstí že mám tak dlouhé nohy a že jsem vysoký. Srdce mi tlouklo jako o závod, měl jsem pocit jako by mělo vypadnout. Nestačil jsem s dechem. Stačil by jeden okamžik a měli by mě. Naštěstí ulice nebyla prázdná. Naštěstí bylo 17:00 a v posledním okamžiku se mi podařilo otevřit zavírající se dvěře tramvaje a podařilo ujet. Nemohl jsem dýchat a bylo mi na omdlení. Nikdy v životě jsem tak rychle nedýchal. Naštěstí jsem se z toho dostal a byl jsem schopný jít dále...

 

Hledání PMClubu:

Ptám se mladé holky se sluchátky na uších, kde že je zmíněný klub. Odpověděla anglicky že neví co chci. Abych to zkrátil ptám se dalších 5 lidí, nikdo nevěděl. Stál jsem přímo u vysoké školy. V tom přišel jeden člověk s černými deskami, očividně student a vysvětlil mi, že stačí jet 1 zastávku tramvají a tam že by to někde mělo být. Poděkuji mu a jdu na TRAM, vystupuji a ptám se znovu. Konečně se dozvídám, že mám jít parkem a zahnout na levo, tam už zmíněný klub je. Well Done! Našel jsem klub, před ním už čekají skupinky kamarádů.

 

Čekání na zahájení:

Avizovaná půl osmá je pasé. Podařilo se mi sice dříve vstoupit přímo k baru ale po dotazu "Od koho jste?"jsem byl vyveden. Aspoň jsem viděl jak se Fiola před začátkem připravoval. Nakonec, po půl hodinovém čekání, ve 20:00 jsme byli na akci vpuštěni. Krásné hostesky a otravná Xzone kamera, která vše filmovala. To byl první vjem. Následně jste dostali lísteček do tomboli a razítko, které bylo rozmazané a nečitelné, tedy alespoň u mě.

 

Zahájení a počáteční seznámení:

"Upozorňujeme že je akce (ne)vhodná pro děti a mladistvé" Nebo tak nějak bylo skomoleno úvodní video. Poté se ujal slova Ondřej a upozornil, že všichni účastníci akce jsou zde pouze "na vlastní triko", akce je pro dospělé.

 

 

Partneři, díky kterým celá akce vznikla. Děkujeme!

 

SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ KOSTÝM & Tombola

Při vstupu na celou akci jste měli možnost obdržet lístky do tomboly. Hrálo se o hodnotné ceny a hrdým majitelem jedné z nich jsem se stal i já.

 

Soutěž o nejlepší kostým probíhala ve velmi komickém duchu, byla sestavena porota z řad náhodných lidí a jiných porotců, jako je např. majitel klubu a jiní.

 

 

Byla tam i velmi povedená soutěž, kdo byl na AC párty ví o co se jedná, vedomostní soutěž a la "Chcete být Zaklínačem"hodnotím jako velice zdařilou a povedenou.

 

Začátek a konec:

Konečně přišlo to, pro co jsme sem všichni přišli. Uvolněná a pohodová atmosféra, plná srandy.

 

VIDEO

Podívejte se prosím na video níže, aby jste viděli jak to na celé akci vypadalo. Průběh a program akce si vzalo na paškál mnoho profesionálních redaktorů, nicméně jsem se rozhodl že popíšu i ten, bez toho by to nebylo kompletní, proto prosím vyčkejte na některý z dalších dílů, tento článek je koncipován jako jeden z mnoha.

 

[embed]http://www.youtube.com/v/zo_kMcMwyXY[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama