Zaklínač 3 by mohl obsáhnout 12 000 animací, na konzolích poběží na 30fps
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 by mohl obsáhnout 12 000 animací, na konzolích poběží na 30fps

Zaklínač 3 by mohl obsáhnout 12 000 animací, na konzolích poběží na 30fps

Martin Cvrček

Martin Cvrček

115

Programátor Balázs Török z CD Projektu prozradil, že by třetí Zaklínač mohl obsáhnout až 12 000 animací. Také řekl, že na konzolích by měla hra běžet na 30fps, zatímco na PC záleží na vašem stroji.

Reklama

Díky nedávným otázkám a odpovědím na adresu Zaklínače 3, na něž upozornil server GameReactor, jsme se dozvěděli něco málo o animacích. Jak prozradil programátor enginu Balázs Török, hra by mohla obsahovat až 12 000 animací.

,,Tentokrát jsme vytvořili vlastní systém animací a napsali jsme naši vlastní kompresi animací, což znamená, že máme ještě víc animací než jsme měli v Zaklínači 2, kde jich bylo vážně skvělých 7000. Ale tentokrát cílíme se Zaklínačem 3 na 12 000 animací."

Je nám však jasné, že vás spíš než animace zajímají snímky za sekundu. Török prohlásil, že Xbox One a PS4 verze Zaklínače 3 poběží na 30fps.

,,V tuto chvíli míříme na konzolích na 30fps. Chceme opravdu nádherný svět. Takhle hra je spíš o ponoření se do světa, ne o rychlém boji... Jednoduše řečeno, tohle je RPG, ne bojovka."

Otázku 60fps na PC přitom následovala stručná odpověď. ,,To záleží na vašem PC. Na PC to může být cokoliv."

Takže jinak řečeno, pokud budete mít dost silnou sestavu, dosažení více než 60fps by neměl být problém. Podle všeho nás tak nečeká uzamčení snímků za sekundu, alespoň ne v tuto chvíli. Do vydání Zaklínače 3 v únoru příštího roku je ale ještě poměrně daleko, takže se teoreticky může ještě něco změnit.

Potvrzeno rovněž bylo, že Zaklínač 3 nebude obsahovat žádnou protipirátskou ochranu.

,,Věříme, že DRM způsobí více škody než užitku. Proto bude hra zcela bez DRM."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama