Zaklínač 3 dodal tvůrcům Cyberpunku 2077 jistotu
Cyberpunk 2077 Novinka Zaklínač 3 dodal tvůrcům Cyberpunku 2077 jistotu

Zaklínač 3 dodal tvůrcům Cyberpunku 2077 jistotu

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

CD Projekt RED využívá nové studio pro snímání pohybů a má nový systém pro animace.

Reklama

Papírový magazín EDGE zahrnul do svého nejnovějšího čísla rozhovor s producentem RPG titulu Cyberpunk 2077. Dozvěděli jsme se, jak Zaklínač 3: Divoký hon dodal tvůrcům potřebnou jistotu při navrhování nového světa a při vývoji obrovského projektu.

„Díky Zaklínači 3 se cítíme jistější v tom, co děláme. Naši umělci pracují na jednotlivých herních úrovních a nebojí se zkoušet nové věci. Divoký hon byl dobrou hrou, zatímco Cyberpunk bude velmi dobrou hrou, protože se nebojíme změn. Musíme být odhodlaní. Od samotného začátku jsme si v týmu říkali, že chceme vytvořit větší hru. Byl to náš cíl,“ vysvětlil Richard Borzymowski.

Hlavním animátor Maciej Pietras prozradil další zajímavost. CD Projekt RED pro Cyberpunk 2077 využívá nový systém pro animace, který je založen na svalech. Díky němu dochází k lepší synchronizaci mezi rty a hlasem při mluvení. S tím jde ruku v ruce nové studio pro snímání pohybů.

Jak se dalo očekávat, některá vaše rozhodnutí budou mít důsledky. Čas od času budete stát před nesnadným rozhodnutím, které se projeví v dalších úkolech. Jinak půjde o hru pro dospělé hráče, která má být nepředvídatelná. Hráč by neměl vědět, co bude následovat.

Cyberpunk 2077 je ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Datum vydání oznámeno nebylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama