Zaklínač Geralt se skutečně objeví v SoulCaliburu VI
Soulcalibur VI Novinka Zaklínač Geralt se skutečně objeví v SoulCaliburu VI

Zaklínač Geralt se skutečně objeví v SoulCaliburu VI

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Mimo jiné budeme moci bojovat v prostředí hradiště Kaer Morhen.

Reklama

Začátkem března komunitní manažer studia CD Projekt RED naznačil, že Geralt z Rivie, protagonista série Zaklínač, se letos vůbec poprvé objeví ve hře, která do světa Zaklínače nepatří. Včera se zase na oficiálním twitterovém účtu série objevila zpráva informující o tom, že na hradišti zaklínačů Kaer Morhen znovu dojde na boj, přičemž dnes se dozvíme víc.

Mnozí naivně očekávali odhalení remasteru prvního Zaklínače nebo nového obsahu pro Zaklínače 3, i když dal CD Projekt RED mnohokrát jasně najevo, že nic z toho neplánuje. Ti zdrženlivější se proto připravili spíše na potvrzení spekulací o začlenění Geralta do chystaného SoulCaliburu VI. A je tomu skutečně tak.

Bílý vlk se objeví v chystané bojovce od společnosti Namco Bandai a týmu Project Soul, přičemž hra zahrne i hradiště Kaer Morhen jako jedno z bojišť. Při hraní za Geralta navíc budete moci poslouchat skladbu Hunt or be Hunted z oficiálního soundtracku Zaklínače 3.

Nový trailer naznačuje, že Geralt bude v SoulCaliburu VI bojovat v plné parádě. Nechybí stříbrný a ocelový meč, ikonický hlas Douga Cockla, o něco méně ikonická zbroj ze Zaklínače 3, magická Znamení Igni či Axii nebo nenávist k portálům. I pohyby během boje leckdy připomínají to, co Geralt předvádí při hraní Zaklínače 3, což bude nejspíš tím, že vývojáři z CD Projektu RED spolupracovali se společností Bandai Namco a poskytli jí například model, animace nebo zbraně Geralta.

SoulCalibur 6, který pohání engine Unreal 4, vyjde v průběhu letošního roku, a to pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama