Zaplatíte za další hororový zážitek do Resident Evil 7?
Resident Evil 7 Novinka Zaplatíte za další hororový zážitek do Resident Evil 7?

Zaplatíte za další hororový zážitek do Resident Evil 7?

Michal Burian

Michal Burian

9

Pro Resident Evil 7 dnes vychází placený dodatečný balíček Banned Footage Vol. 1. Co přináší?

Reklama

Pokud jste si koupili Resident Evil 7 (recenze), tak ho s největší pravděpodobností již máte dohraný - samotný příběh zabere zhruba 10 hodin, někteří to zvládnou o pár hodin dříve. Capcom si na dnešní den připravil první placený dodatečný balíček, který nám prezentuje v traileru.

Banned Footage Vol. 1 do hry přidává dvě nové kazety a Bedroom a Nightmare. V kazetách prožijete pravděpodobně příběh předešlé dvojice, zatímco Bedroom vás uzamkne v ložnici, ze které budete muset utéct. V Nightmare po vás vývojáři budou chtít, abyste přežili jednu noc. Budete muset odrazit vlny nepřátel a přežít až do rána. Pomůžete si tak, že vyrobíte různé předměty a pasti.

Součástí bude ještě extra mód Ethan Must Die, který nemá nic společného s kazetami nebo hlavním příběhem. Bohužel nepodporuje PlayStation VR.

Cena DLC je stanovena na 9,99 euro (270 Kč), pro majitele Season Passu je pochopitelně zdarma. Permanentka se rozhodně vyplatí, do Resident Evil 7 totiž dorazí ještě jeden placený balíček:

14. února bude následovat Banned Footage Vol. 2 za 14,99 euro (405 Kč). Zahrne dvě nové kazety a nový režim pojmenovaný 21. V něm prožijete velmi riskantní hru, zatímco v Daughters na vás čeká nový příběh, který vám ukáže rodinu Bakerových před tragickými událostmi, které jsou v hlavním příběhu.

Součástí druhého balíčku bude ještě speciální mód. V něm Jack slaví padesáté narozeniny. O hororový zážitek asi přímo nepůjde, Capcom ho popisuje jako komický režim, v němž závodíte s časem. Vašim úkolem je nakrmit Jacka. Tento extra mód také nepodporuje PlayStation VR.

Připomeňme, že během jara vyjde ještě bezplatné rozšíření Not A Hero. V něm prožijeme noční můry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama