Zapomenuté příběhy Lost Tales of Axeoth v Heroes 7 až od února
Novinka Zapomenuté příběhy Lost Tales of Axeoth v Heroes 7 až od února

Zapomenuté příběhy Lost Tales of Axeoth v Heroes 7 až od února

Michal Burian

Michal Burian

Mírný odklad, ale za to nové informace.

Reklama

Před několika měsíci bylo představeno rozšíření Lost Tales of Axeoth, velký projekt hlavního designéra a scénáristy Juliena Piroua ze studia Limbic Entertainment, který chtěl přivést k životu zapomenuté mise z Heroes of Might and Magic IV z roku 2002. Vývojáři společně s Ubisoftem měli v plánu vydat první dvě části v letošním roce, aby oslavili 20. výročí značky. Bohužel to nevyšlo, bezplatný obsah pro Might & Magic Heroes VII bude ke stažení až v roce 2016.

První část nazvaná Unity i s editorem map bude dostupná někdy během února. Druhá část krátce poté.

Bude zajímavé sledovat, jak se s příběhem v německém studiu poperou, přece jen, příběh se odehrává ve světě Axeothu. Tím pádem nezapadá do současného světa Heroes 7, kterým je Ashan. Vše napsal Terry B. Ray.

Unity, první kampaň Lost Tales of Axeoth, umožní hráčům kontrolu nad frakcí Akademie na 5 mapách. Příběh bude sledovat postavy Genevieve Seymour a Pherlon na cestě po Broken Isles, kde dvojice chtě porozumět magii.

Druhá kampaň - Every Dog Has His Day - se zaměří na frakci Stronghold s novým hrdinou jménem Dogwoggle. Těšit se můžete na tři mapy s dobrodružstvím barbarského hrdiny - jde o jednoho z generálů šíleného krále Kilgora. Proč šíleného? Právě on chtěl zničit svět Enroth.

Kromě nových příběhů a map bude Lost Tales of Axeoth obsahovat ještě 68 hrdinů (většina z nich vychází z původních Heroes III a IV), které budete moci svobodně integrovat do svých vlastních map. Jako další nebude chybět 8 nových příběhových hrdinů v čele s postavami Genevieve Seymour, Pherlon a Dogwoggle, stejně tak jejich přátelé a nepřátelé, několik skladeb licencovaných od Roba Kinga a Paula Anthonyho, nové (a staré) artefakty a další překvapení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama