Zaregistrujte se do nově oznámeného testu The Settlers
The Settlers Novinka Zaregistrujte se do nově oznámeného testu The Settlers

Zaregistrujte se do nově oznámeného testu The Settlers

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

Nové informace se máme dozvědět v lednu příštího roku.

Reklama

Strategická série The Settlers už je tu s námi neuvěřitelných 28 let. Po celou dobu se o ni staralo německé studio Blue Byte, které bylo v roce 2001 odkoupeno Ubisoftem. Dosud poslední (sedmý) díl, který nesl podtitul Paths to a Kingdom, byl vydán před dlouhými 11 lety a fanoušci netrpělivě vyhlíželi další hru z této série, jež tentokrát nenese žádnou číslovku ani podtitul.

The Settlers bylo poprvé představeno na Gamescomu 2018 a hra měla vyjít už následující rok. Došlo však k odkladu na rok 2020, a ani tento termín se nepodařilo splnit, vývojáři tak hru odložili na neurčito, přičemž dokonce vraceli peníze za již vytvořené předobjednávky. Po dlouhé době mlčení to ale vypadá, že se konečně začníná něco dít.

Blue Byte (respektive jeho dceřinné studio Ubisoft Dusseldorf) včera oznámil, že se nové informace o hře dozvíme v lednu příštího roku, takže už za několik týdnů. Do té doby se navíc můžete registrovat do nově oznámeného testu. Pokud budete mít štěstí, dostanete se ke hře dřív než většina ostatních hráčů. Podrobnosti ale zatím neznáme. Nevíme, jak ani kdy přesně bude probíhat. Zaregistrovat se ale můžete prostřednictvím účtu na Ubisoft Connect nebo Epic Games Store, takže na tyto platformy zřejmě zamíří i finální hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama