Zasněžené Švédsko na prvních obrázcích ze Sébastien Loeb Rally Evo
Novinka Zasněžené Švédsko na prvních obrázcích ze Sébastien Loeb Rally Evo

Zasněžené Švédsko na prvních obrázcích ze Sébastien Loeb Rally Evo

Michal Burian

Michal Burian

14

Po grafické stránce to asi ani tentokrát nebude žádná hitparáda.

Reklama

Studio Milestone se s každým dílem WRC zlepšovalo a osobně jsem se těšil, co předvedou letos. Italský tvůrčí celek se ale vydal jinou cestou, sice pracuje na závodní rallye hře, ale ta neponese název WRC, nýbrž Sebastien Loeb Rally Evo. S tímto titulem si vývojáři kladou za cíl vytvořit nejzáživnější závodní hru na nezpevněném povrchu.

Hlavním lákadlem bude kariéra, v níž prožijete život profesionálního jezdce soupeřícího o místo v týmu Sébastiena Loeba. Právě tenhle francouzský jezdce rally a devítinásobný mistr světa bude vašim mentorem a celkově vás provede tímto sportem.

Svůj jízdní styl budete moci pilovat v offline režimu a poté se vydat do on-line multiplayeru, kde vyzvete své kamarády a hráče z celého světa.

Sébastien Loeb Rally Evo vyjde letos na podzim ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. O grafické stránce nám něco málo napoví první obrázky, které jsou zaměřené na zasněžené Švédsko. Pokud mohu z této galerie soudit, tak bych neočekával bůhvíjak propracovanou grafiku.

Poslední obrázky níže porovnávají reálnou trať s tou ve hře. Obě verze si jsou velmi podobné. Minimálně v tomhle by mohl být Sebastien Loeb Rally Evo zajímavým titulem. Vydavatelství Pqube ostatně tvrdí, že tratím se v Milestone svědomitě věnují. Hra má mít moderní nasvícení a živou vegetaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama